Kategoriler

Son bir haftada 63 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadelesinin kararlılıkla devam ettiğini söyledi. 

Bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenleyen Zeki Aktürk, PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ ve FETÖ gibi tüm terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen operasyonlarla Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 63 teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisini verdi.

Aktürk, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısının 582'ye ulaştığını söyledi. Bunların 229'u Irak'ın kuzeyinde, 353'ü ise Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
Deprem konutlarında borçlandırma uyarısı: Son güne dikkat
SİVEREK
5 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Anne-Çocuk Atölyesi Etkinlikleri Sürüyor.
SPOR
2 Kez Görüntülendi.
Sergen Yalçın: Çok ders çıkarabileceğimiz bir maç
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontuç hakkında yakalama kararı
SİVEREK
48 Kez Görüntülendi.
İzlem Anıl Balakkız Siverek Belediyespor'da
SİVEREK
34 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da tarım arazilerinde izinsiz yapılaşmaya ceza!
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da 23 Bin Öğrenci BİGEP ile Okula Döndü
SİVEREK
69 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Mal ve Hizmet Alım İhalesi Yapılacak
SİVEREK
80 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan belediye personeline güçlü mali destek
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Ceylanpınar’da Tarihi Eser Operasyonu