Kategoriler

Trafikte motorsikletlerde kask denetimi

Vali Hasan Şıldak, motosikletlere yönelik denetimlerin sıklaştırılacağını ve özellikle kask takmayan sürücülere de müsamaha gösterilmeyerek cezai işlem uygulanacağını belirtti. 

Vali Hasan Şıldak, motosikletlere yönelik denetimlerin sıklaştırılacağını ve özellikle kask takmayan sürücülere de müsamaha gösterilmeyerek cezai işlem uygulanacağını belirtti. 

Vali Hasan Şıldak, il genelinde motosikletlere yönelik yapılan denetimlerin ayrıntılarını açıkladı. Şanlıurfa’da toplumun huzurunu bozan, vatandaşlarımıza rahatsızlık veren unsurları sıkı şekilde takip ettiklerinin altını çizen Vali Şıldak, denetimler sonucu 932 adet motosiklet kontrol edildiğini ifade etti. 


Emniyet ve Jandarma trafik birimleri tarafından yapılan denetimler sonucu 39 motosiklet trafikten men edilirken, 99 kask takmayan, 22 ehliyetsiz, 15 dur ihtarına uymayan ve 60 kural ihlali yapan toplam 196 motosiklet sürücüsüne para cezası uygulandı.

Kask Takmayan Sürücülere Ceza Kesilecek

3 kişi hakkında motosiklet hırsızlığı suçundan adli işlem başlatıldığı denetimlerin devam edeceğini ifade eden Vali Şıldak, “Trafik kazaları içinde motosikletlerin karıştığı kaza sayısı oldukça yüksektir. Ayrıca yapılan denetimlerde motosiklet sürücülerinin kurallara daha az uydukları görülmektedir. Bundan sonraki dönemde, kask takmayan bütün motosiklet sürücülerine de trafik para cezası uygulanacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
67 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
79 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
58 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor deplasmanda 3 puanı tek golle aldı
GÜNDEM
214 Kez Görüntülendi.
Borçluları rahatlatacak adım! Vergi ve prim borçlarında faiz affı geliyor
SİVEREK
80 Kez Görüntülendi.
Siverek'te denetimlerde tespit edilen 5 ton bozuk ürün imha edildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DEM Parti'den Erdoğan görüşmesi sonrası açıklama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Silah bırakma için geçici kanun ve demokratikleşme önerileri öne çıktı