Kategoriler

Siverek’te özel bireylere yönelik etkinlik düzenlendi

Siverek Belediyesi özel gereksinimli bireylerin topluma adaptasyonunu kolaylaştırmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın talimatıyla özel bireylerin topluma entegrasyonunu desteklemek için akşam saatlerinde etkinlik düzenledi

Ayvanat Kadın Destek Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlik folklor ekibinin sahne almasıyla başladı. Davul zurna eşliğinde halay çeken özel bireyler ve aileler, gönüllerince eğlendi.

Yüz boyamanın yanı sıra palyaço-maskotlarla eğlenen özel gereksinimli çocuklara etkinlikte pamuk şeker ve dondurma ikramında bulunuldu.

Etkinlikler kapsamında çeşitli oyunların oynandığı programa katılanlar güzel bir gece geçirdi.

Özel bireylerle bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram ve belediye başkan yardımcıları, ailelerle bir süre sohbet etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Özbülbül, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Özbülbül, “Başkanımızın talimatıyla özel bireylere yönelik etkinlik düzenledik. Bu etkinlikte folklor ekibimiz sahne alırken palyaço ve maskotlar çocuklarımızı eğlendirdi. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm ve mutluluğu gördükçe bizlerde mutlu olduk. Etkinlikte çocuklarımıza çeşitli ikramlarda bulunduk. Bu tür programların özel bireylerin topluma entegrasyonunu desteklemek için önemli bir adım olduğuna inanıyor ve toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
48 Kez Görüntülendi.
Siverek’te “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” Sempozyumu Düzenlendi
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yüksekten atlayarak canına kıydı iddiası!
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da jandarma baskınıyla ele geçirildi!
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 5 ilde operasyon: Sosyal medyada sahte satış tuzağı!
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
İkinci ara tatil 16 Mart’ta başlıyor: Öğrencileri 9 günlük mola bekliyor
GÜNDEM
148 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
121 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
173 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
72 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı