Kategoriler

Yılmaz Odabaşı ve Rıfat Mertoğlu sevenleriyle buluştu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Odabaşı ve Mertoğlu, sevenlerine edebiyat dolu bir gece yaşattı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Odabaşı ve Mertoğlu, sevenlerine edebiyat dolu bir gece yaşattı.

Siverek Halk Kürsüsü tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, edebiyatseveri bir araya getirdi. 

 


Ünlü şair Yılmaz Odabaşı ve yazar Rıfat Mertoğlu, saat 20.00’de başlayan etkinlikte hayranlarıyla buluştu.

Etkinlik, yazar Rıfat Mertoğlu’nun sahneye çıkmasıyla başladı. Mertoğlu, samimi bir dille kendi hayat hikâyesini anlattı. Zorlu bir çocukluk dönemi geçirdiğini, bu süreçte edebiyatın kendisine nasıl bir sığınak sunduğunu vurguladı. Yazarlık yolculuğuna nasıl başladığını ve ilham kaynaklarını paylaşan Mertoğlu, romanlarından bazı alıntılar yaparak, eserlerinin arka planını ve karakterlerini tanıttı. 

Mertoğlu’nun ardından sahneye çıkan Yılmaz Odabaşı, etkinliğe katılanlardan büyük bir heyecanla karşılandı. 



Odabaşı, hayranlarına seslenirken, edebiyatın birleştirici gücünden bahsetti. Okuyucularının sorularını yanıtlayarak, yazma sürecinde karşılaştığı zorlukları ve bu zorlukların onu nasıl şekillendirdiğini anlattı. Katılımcılar, yazarın hayatına dair samimi paylaşımlarını dinlerken, aralarındaki sohbet ortamı giderek derinleşti.

Katılımcılar, Odabaşı'nın etkileyici sesiyle hafızalarda yer etmiş eserlerini dinlerken, duygu dolu anlar yaşadı. Şiirlerinde işlediği temalar ve kullandığı dil, izleyicilere edebiyatın gücünü bir kez daha hatırlattı.

Siverek Halk Kürsüsü kurucusu İlyas Gizligöl program sonunda Mertoğlu ve Odabaşı'na davetlerini geri çevirmeyerek Siverek'te edebiyat severlerle buluştukları için teşekkür etti. 

Etkinliğin sonunda, yazarlar hayranlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzaladı ve fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Nicolas Maduro bugün New York'ta hakim karşısına çıkıyor
SİVEREK
66 Kez Görüntülendi.
Başkan Yardımcısı Bucak’tan yapılan algıya tepki
SİVEREK
25 Kez Görüntülendi.
Karla Kapanan Kırsal Mahallede Diyaliz Hastasını Belediye Ekipleri Kurtardı
SİVEREK
31 Kez Görüntülendi.
Kar Kütleleri Kamyonlarla Şehir Dışına Taşınıyor
SİVEREK
44 Kez Görüntülendi.
Siverek’te Sera çöktü
SİVEREK
26 Kez Görüntülendi.
Yem Bayisinin Çatısı Çöktü
SİVEREK
29 Kez Görüntülendi.
Siverek'te karla mücadele gece boyunca sürüyor
SİVEREK
43 Kez Görüntülendi.
Siverek'te yılbaşı silahlarına karşı "Dur" çağrısı
SİVEREK
55 Kez Görüntülendi.
Siverek'te İki Yol Tedbir Amaçlı Trafiğe Kapatıldı.
SİVEREK
46 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi'nden kar ile topyekûn mücadele