Kategoriler

AK Parti aday adaylarına genel merkezden mesaj!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanya çalışmalarında kullanmak üzere bankada seçim bağışı hesabı açan AK Parti, sms ile AK Partili milletvekili aday adaylarına bağış yapabileceklerini bildirildi.

AK Parti cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim kampanyasını sürdürebilmek için bağış kampanyası başlattı.



Yüksek Seçim Kurulu’nun  (YSK) Cumhurbaşkanı kesin aday listelerini Resmi Gazete’de yayımlaması ile cumhurbaşkanı adaylarının propaganda süreci de başlamış oldu. 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde yarışacak adayların seçim kampanyaları için önemli finans kaynaklarından biri bağış olacak. Bir kişi tarafından bir adaya en fazla 13.916 lira yardım yapılabilecek. Bu tutarın üzerindeki miktar Hazine'ye devredilecek.



1 Mayıs 2018’de YSK kararı ile cumhurbaşkanı adaylarına yönelik seçim yasaklarından muaf tutulan ve 24 Haziran seçimlerinde aday olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için parti bağış hesabı açtı. 



Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun, bağış kampanyası AK Partili milletvekili aday adaylarına sms ile duyurdu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bağış yapabileceklerini belirtti.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
172 Kez Görüntülendi.
Siverek OSB’de Su Krizi: Üretim ve İstihdam Tehlikede
GÜNDEM
141 Kez Görüntülendi.
Siverek’te İUP kura çekimi tamamlandı: 355 kişi belirlendi
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Siverek’te 50 Ton Bozuk Tavuk Ele Geçirildi
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Şanlıurfa İl Birincisi Oldu
GÜNDEM
57 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da kaçakçılara darbe üstüne darbe! Binlerce ürün ele geçirildi
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da toplu taşıma 20 ay ücretsiz oldu: Kimler yararlanacak?
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel fiyatlar
SİVEREK
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Paşa Konağı’nda vatandaşlarla bayramlaştı
SİVEREK
47 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Çanakkale Zaferi için söyledi
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
KPSS artık yetmeyecek: Şanlıurfa’da öğretmen atamalarında yeni dönem!