Kategoriler

Başkan Ayşe Çakmak'tan Ramazan Bayramı mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda İslam aleminin bayramını tebrik etti.

Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznünün yaşandığını belirten Başkan Ayşe Çakmak, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın burukluğunu yaşarken aynı his ve heyecanla Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Bayram günlerinin insanları birbirine yakınlaştırdığını dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, "Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, bir ve beraber olmanın yanı sıra hoşgörü ve paylaşmanın sergilendiği özel ve güzel günlerdir. Bu vesileyle Ramazan Bayramı, dayanışma, yardımlaşma, dostluk ve kardeşlik gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır." ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı'nın Coronavirus tehlikesinin gölgesinde yaşandığına dikkat çeken Ayşe Çakmak, şu ifadeleri kullandı. "Bu güzel bayram günlerinin acıya dönüşmemesi için tüm halkımızdan tedbirlere uymalarını rica ediyorum. Hepimizde salgın hastalık sebebiyle sevdiklerimize sarılamama, büyüklerimizin elini öpememe burukluğu var. Temennim pandeminin olmadığı daha güzel günler ve bayramları hep birlikte iç içe yaşamaktır. Bu bayramı da huzur içerisinde evimizde idrak etmeli ve geçirmemiz gerekiyor."

İsrail’in Filistin ve Mescid-i Aksa'daki saldırılarını kınayan Çakmak, "Kutsal bir mekanı ateşe verilmesini sevinçle karşılayan bir toplum nasıl bir akıl tutulması yaşıyor. İsrail'in uluslararası hukuku hiçe sayarak yaptığı saldırılar sonucu 9'u çocuk 26 kişiyi katletti. Allah’ın gazabı, zalimlerin üzerine olsun. Temennim bu saldırıların bir an önce durdurulması ve mazlum Filistin halkının bu mübarek günlerde huzura ve feraha kavuşmasıdır. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum."diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
14 Kez Görüntülendi.
Siverek'te şehriye geleneği: Avlularda kurulan komşuluk ve mutluluk yuvaları
SİVEREK
9 Kez Görüntülendi.
AK Parti ve CHP toplanıyor: İmralı kararı verilecek
SİVEREK
24 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesinden Vatandaşlara Ücretsiz Çorba İkramı
SİVEREK
21 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Sırrı Süreyya Önder'in ismi parka verildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Devlet Bahçeli: Kimse gitmezse İmralı'ya ben gideceğim
SİVEREK
60 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Soba Zehirlenmesi: 1 ölü, 1 kişi etkilendi
SİVEREK
95 Kez Görüntülendi.
Siverek’te iki kamyonun çarpıştığı kazada 1 kişi öldü!
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Kastamonu'da ölen anne ve oğluna ilişkin yeni detaylar
GÜNDEM
71 Kez Görüntülendi.
MSB: Düşen askeri uçakta 20 personel şehit oldu
GÜNDEM
87 Kez Görüntülendi.
Yeni yılda bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak?