Kategoriler

Başkan Bucak, yeni belediye binasının yerinde incelemelerde bulundu

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 6 Şubat depreminde ağır hasar gören ve kullanılmaz hale gelen mevcut belediye hizmet binasının yerine yapılacak yeni bina için önemli bir adım attı. Başkan Bucak, yeni belediye hizmet binasının inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu. 

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 6 Şubat depreminde ağır hasar gören ve kullanılmaz hale gelen mevcut belediye hizmet binasının yerine yapılacak yeni bina için önemli bir adım attı. Başkan Bucak, yeni belediye hizmet binasının inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu. 

Bucak, inceleme öncesi belediye başkan yardımcıları ve inşaat mühendisleriyle detaylı bir toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantıda, yeni hizmet binasının proje detayları ele alınarak inşaat süreci hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Projeyle ilgili teknik ekiplerden gelen önerileri dinleyen Bucak, gerekli düzenlemelerin yapılmasını sağladı. 

Yenişehir Mahallesi TOKİ Evleri bölgesinde yapılan yeni hükümet konağının inşaatını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bucak, daha sonra yanında yapılacak olan belediye hizmet binası arazisinde incelemeler gerçekleştirdi. 

Yeni belediye hizmet binasının tasarımı, sürdürülebilirlik ve modern kamu hizmetleri gereksinimlerini göz önünde bulundurarak hazırladıklarını belirten Başkan Bucak, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni binamız, hem fonksiyonel hem de estetik açıdan modern ihtiyaçları karşılayacak şekilde planlandı. Yeni belediye hizmet binamız yeni yapılan Kaymakamlık hizmet binası ile beraber TOKİ’nin yan tarafında bulunan 23 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek. Projemiz en geç bir ay içerisinde hazırlayarak ihaleye çıkacağız. Üç aşamalı şekilde olacak inşallah birinci aşamasını bir yıl içerisinde tamamlayacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleri ile yeni hizmet binamızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
68 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
114 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
59 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi
SİYASET
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
69 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
165 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı