Kategoriler

Başkan Çakmak Kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmalarına katıldı

Başkan Çakmak Kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmalarına katıldı

 Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, kırsal mahallelerde yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Daire Başkanı Abdulkadir Bozkurt ve beraberindekiler ile birlikte kırsal mahallelerde yürütülen karla mücadele çalışmalarını yakından takip etti.
Yaklaşık 10 kırsal mahalleye bağlanan Gebendiris grup yolunda yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve beraberindekiler don tehlikesine karşı sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyardı.


Kırsal mahallelerde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak şunları kaydetti. ''Büyükşehir Belediyesi Kırsal Daire Başkanlığı ve belediye ekiplerimiz işbirliğiyle kırsal mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarımız devam etmektedir, şuan ekiplerimiz Gebendiris grup yolunda karla mücadele temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. 120 personel ve 44 iş makinasıyla koordineli çalışma yaparak kırsal mahallelerimizde ana arterlerde köy bağlantılarında karla mücadele çalışmamız devam ediyor, karla mücadele yapan tüm ekiplere ve mahalle sakinlerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın da don uyarısına karşı mecbur olamadığı takdirde dışarı çıkmalarını çıktıkları takdirde ise kar lastiği veya zincir yanlarında bulundurmalarını diliyorum'' dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Hatay'da yıllardır dışarı çıkmayan Barış tıraş oldu, duş aldı
SİVEREK
9 Kez Görüntülendi.
Su tahliye borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı!
SİVEREK
43 Kez Görüntülendi.
Siverek Kaymakamı Sak, TUGVA programında öğrencilerle bir araya geldi
SİVEREK
43 Kez Görüntülendi.
Siverek’in Şire Bağlarında Hummalı Çalışmalar Sürüyor
SİVEREK
47 Kez Görüntülendi.
SUSKİ İDDİASI: Köylere Gönderilen “İcra Kağıtları” Tepki Çekti
SİVEREK
70 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde bir ilk!
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa binlerce elektronik eşya ele geçirildi!
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Son dakika... 2025 Nobel Barış Ödülü'nün sahibi belli oldu
SİVEREK
30 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Dünya Kız Çocukları Günü Etkinliği