Kategoriler

Bir gecede 8 iş yeri soyan hırsız yakalandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen hırsız bir gecede 8 iş yerine girdi.

Olay, gece geç saatlerde ilçenin Camikebir Mahallesinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen hırsız ya da hırsızlar, şehrin merkezinde ellerini kollarını sallayarak en az 8 işyerine girdi.

Baklavacı, çigköfteci, kahvaltı salonu, berber salonu ve bazı işyerlerinin kepenk kilidini levye ile kıran hırsız ya da hırsızlar, kasadaki ve çekmecedeki bozuk para, sadaka kutusu ve değerli malzemeleri alarak kayıplara karıştı. Sabah erken saatlerinde işyerlerini açtıkları zaman işyerlerinin soyulduğunu anlayan işyerleri sahipleri durumu polise haber verdi.

Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde araştırma yaparak, güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.Sadaka kutusunu bile çaldılar. Bir kahvaltı salonundaki hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, işyerine giren hırsız, önce çekmedeki 250 liraya yakın bozuk parayı ve içerisinde yaklaşık 150 lira olan sadaka kutusunu aldığı gözüküyor. Olayla ilgili çalışma başlatan asayiş ekipleri zanlıyı yakalayarak sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
108 Kez Görüntülendi.
Deprem konutlarında borçlandırma uyarısı: Son güne dikkat
SİVEREK
6 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Anne-Çocuk Atölyesi Etkinlikleri Sürüyor.
SPOR
2 Kez Görüntülendi.
Sergen Yalçın: Çok ders çıkarabileceğimiz bir maç
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontuç hakkında yakalama kararı
SİVEREK
49 Kez Görüntülendi.
İzlem Anıl Balakkız Siverek Belediyespor'da
SİVEREK
35 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da tarım arazilerinde izinsiz yapılaşmaya ceza!
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da 23 Bin Öğrenci BİGEP ile Okula Döndü
SİVEREK
70 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Mal ve Hizmet Alım İhalesi Yapılacak
SİVEREK
81 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan belediye personeline güçlü mali destek
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Ceylanpınar’da Tarihi Eser Operasyonu