Kategoriler

Dicle ve Bağlar Mahallesinde Su Kesintileri Vatandaşı Mağdur Ediyor

Siverek ilçesinin yoğun nüfusuna sahip olan Dicle ve Bağlar mahallesinde yaşanan su kesintileri vatandaşları mağdur ediyor.

Siverek ilçesinin yoğun nüfusuna sahip olan Dicle ve Bağlar mahallesinde yaşanan su kesintileri vatandaşları mağdur ediyor. 


 İlçe merkezinde içme suyu borularını yenileme çalışma nedeniyle bir haftadır Dicle mahallesinde sular sabah 09.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında sular kesiliyor. Mahallede 11 saat suların kesilmesiyle mahalleli çok zor durum da kaldığını ve aynı zaman da bazı evler suyu marketlerden aldığı için maddi anlamda da sıkıntı çektiğini belirti. 


Mahalle sakinleri SUŞKİ'yi aradıklarında çalışma var deniliyor. Ancak yıllardan beri özellikle yaz aylarının önemli bir kısmını suları kesik şekilde yaşıyoruz.  

SUŞKİ'den edindiğimiz bilgilere göre. Bağlar ve Dicle mahallelerinde su şebekesi yenilenmesi yapıldığını ancak Siverek'in su ihtiyacını genelde kuyulardan temin edildiğini yaz aylarında kuyuların çekilmesi ile başka kuyularda vurulmakta ancak bunun bile yetmediğini belirten yetkililer. Fırat'tan gelecek su ile bu sorunun tamamen ortadan kalkacağını belirttiler. 

Mahalleli su kesintisinden yaşadığı sıkıntıya artık belediyeden bir çözüm bekliyor.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
23 Kez Görüntülendi.
Kaymakamlik açıkladı:Siverek kırsalında ne zaman elektrikler gelecek?
SİVEREK
22 Kez Görüntülendi.
Uluslararası Göbeklitepe Kültür ve Spor Derneği’nden Kaymakam Salih Sak’a Hayırlı Olsun Ziyareti
SİVEREK
19 Kez Görüntülendi.
Siverek kırsalında elektrik kesintisi sürüyor: Vatandaşlar tepkili!
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Sahte diploma skandalı: Fenomen psikoloğun gerçek mesleği ortaya çıktı
SİVEREK
8 Kez Görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ üyeleriyle Anıtkabir’i ziyaret etti
SİVEREK
30 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Trafo Yangını: Elektriksiz Kalan Mahalleler DEDAŞ’a Tepkili
SİVEREK
22 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi’nden “Millet Hamamı” haberlerine sert tepki
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Abdullah Öcalan: Aşiretler sürece dahil edilmeli
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel: Eşim EYT'den emekli oldu
SİVEREK
20 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da beklenen yağmur başladı