Kategoriler

Gözaltına alınan Bucak, serbest bırakıldı

AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Nusret Kaya'yı darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan, CHP Siverek Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Bucak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde, AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi ve aynı göreve yeniden aday olan Nusret Kaya darp edildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) SiverekBelediye Başkan Adayı Fatih Bucak'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alınmıştı.

İfadesi alınan Bucak önce serbest bırakılmış daha sonra yeniden gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Bucak ve diğer 5 kişi emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilen Bucak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şanlıurfa Adliyesi’nde serbest bırakılmasından sonra Bucak’ı adliye önünde yüzlerce kişi alkışlar ve sloganlarla karşıladı.


Ajansurfa

Yorumlar

Kurdo 5 Yıl Önce

Nusret Kaya ,Fatih Bucak Hakaret etmişti.Hapse atilmasi gereken varsa o da Nusrey kayadir.

Siwan 5 Yıl Önce

Fatih Bucak,YA ME YE.

isim gerekmez 5 Yıl Önce

eğer fatih bucak siverekte kalmaya devam ederse sivereğin tek ağası olacaktır bunu bütün siverek biliyor. fatih bucak siverek'de tüm herkese karşı tek başına mücadele veriyor. hem akrabalarına (bucak ve bazı zaza aşiretlerine) hemde m.kasım gülpınar'a karşı. fatih bucak "Bucak Anka Kuşu Gibidir Küllerinden Yeniden Doğacaktır" sözüyle bir efsane olup daha sonrasında ise siverek'de bir kahraman olarak Dimdik AYAKTA durmaktadır. yolunda her türlü can vermeye hazırız ve kendisiyle gurur duyuyoruz. siverek uzun zamandır seni bekliyordu ve lütfen gitme istanbullara başka memleketlere. buranın sana buranın AĞA'ya ihtiyacı vardır. siverek AĞA'sız gerçekten olmuyor, sen millete haddini korkmadan bildiren tek kişisin ve Menfaati olmadan halkına hizmet eden tek kişisin. Diğer Bucaklılar Sana Destek Vermese Bile Emin ol bu siverek halkı seni çok seviyor ve fazlasıyla sahip çıkıyor. gitme kal başımızda sürdür burada ağalığını ve herkese haddini bildir. GURUR DUYUYORUZ SENİNLE FATİH REİS.

Şeyhmus Alkoyun (Reşan rent... 5 Yıl Önce

Zafer inananlarındır Sayın Fatih Bucak.Sonra ki seçime kim öle kim kala.Kartallar tek yalnız uçar.O yüzden siz ise sürüyle uçansınız.Halkimiz yemiyor artık böyle numaralarınıza.Keske sizde hep yalnız uçsaydiniz sürünüze güveneceğinize.

Aliser 5 Yıl Önce

Fatih Bucagi seviyor ve destekliyoruz.hakaret eden kiskirtannin hicmi sucu yok?

Daha Fazla Haber
SİYASET
1878 Kez Görüntülendi.
YSK, 1 il ve 7 ilçe için kararını verdi! Siverek seçim yenileme kararı iptal edildi!
SİYASET
1198 Kez Görüntülendi.
Siverek’te iptal edilen seçimlerin ardından AK Parti’den açıklama
SİVEREK
1103 Kez Görüntülendi.
Siverek'te seçim yenilenecek
YAŞAM
430 Kez Görüntülendi.
İliç'teki maden kazasında heyelan altında kalan 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı
SİYASET
616 Kez Görüntülendi.
İlk işi belediye önündeki beton blokları kaldırmak oldu
GÜNDEM
241 Kez Görüntülendi.
Bir sigara grubuna daha zam geldi
GÜNDEM
509 Kez Görüntülendi.
Vali Şıldak'tan bayram uyarısı: "Sevdiklerimize kavuşalım!"
GÜNDEM
773 Kez Görüntülendi.
Gülpınar'dan sosyal medya hamlesi!
GÜNDEM
961 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bir seçim daha iptal edildi
YAŞAM
711 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da 2 genç silahla vurulmuş halde bulundu