Kategoriler

Hakim ve Savcılar lojmanında koronavirüs iddiası (GÜNCELLENDİ)

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hakim ve savcıların bulunduğu lojmanda çalışan kapıcıda koronavirüs testi pozitif çıktı iddiası.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hakim ve savcıların bulunduğu lojmanda çalışan kapıcıda koronavirüs testi pozitif çıktı iddiası. 
 

İlçenin Ayvanat mahallesinde bulunan hakim ve savcılar lojmanında çalışan kapıcının önce eşinde sonra kapıcının kendisinde koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. 

Kapıcı ve eşinin testinin pozitif çıkmasına rağmen lojmanların karantina altına alınmaması merak konusu olurken edindiğimiz bilgiye göre daha önce koronavirüs testi pozitif çıkan kişiler nedeni ile binanın tamamı karantinaya alınırken kontrollü yeni sosyal hayat kapsamında bina da testi pozitif çıkan kişilerin daireleri tek karantina tedbiri uygulanıyor. 

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA 

İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre söz konusu dairede yaşayan aile için daha önceden karantina tedbiri uygulandığı belirtildi.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
4 Kez Görüntülendi.
Rusya son 73 yılın en şiddetli depremini yaşadı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Rusya'nın doğusunda 8.8'lik deprem: Bir kasaba sular altında kaldı! OHAL ilan edildi
SİVEREK
9 Kez Görüntülendi.
Fatma Şahin tarımda "Gaziantep" modelini anlattı: Yeni bir üretim devrimine imza atıyoruz
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel'den iktidar iddiası: Seçimi kazanamazsak o gece siyaseti bırakırım
SİVEREK
18 Kez Görüntülendi.
Siverek KYK Yurduna "Koçali Aymaz" İsmi verilsin
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Siverek’te üstyapı çalışmaları devam ediyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Gazze'de insani yardım sistemi çöküyor
SİVEREK
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'daki yangında FETÖ şüphesi: Benzin bidonuyla yakalandı
SİVEREK
21 Kez Görüntülendi.
Ürdün ve BAE, İsrail'in Gazze ambargosunu havadan yardım atarak kırmaya çalışıyor
SİVEREK
27 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi'ne Ait 22 Taşınmaz İcra Yoluyla Satışa Çıkıyor