Kategoriler

'İL' Temalı Tiyatro Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa yapılan liseler arası tiyatro yarışmasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa yapılan liseler arası tiyatro yarışmasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

22 yıl önce Siverek'i il yapmak amacıyla geniş bir mutabakatla kurulan Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) son zamanlarda çalışmalarına yoğunluk verdi. İl olma arzularını tiyatro oyunlarıyla da gündeme getirmek isteyen SİVİL-DER ile Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa, 17 okul arasında tiyatro yarışması düzenlendi. Eyüp Cenap Gençlik Merkezinde 3 gün boyunca sergilenen oyunları değerlendiren juri kararını açıkladı.

Yapılan değerlendirmeler sonucu; 1. Siverek Çok Programlı Anadolu Lisesi, 2. Siverek Sağlık Meslek Anadolu Lisesi, 3. Siverek Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ödül almaya hak kazandı.

Sivil-Der Başkanı Vahap Bayram yaptığı açıklamada." Tiyatro yarışmamıza katılan tüm okullarımızı tebrik ediyorum. Gerek provalar olsun, gerekse yarışma esnasında gençlerimizi izleme fırsatı bulduk. Gençlerimize imkan sağlandığında neler yapılabildiğini gördük. Bu yarışmanın bize göre kaybedeni yok ama ilk üç belirlememiz gerekiyordu. Ödül almaya hak kazanmış okullarımızı tebrik ederim. Ayrıca yarışmada bizleri destekleyen sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar

yakup elkatmış 7 Yıl Önce

ben çok programlı anadolu lisesin de yakup elkatmış beni sınıfta bıraktılar +tiyarroda oynadım ödullumu almadım hakkımı hellal etmiyorummmmmmmmmmm.

yakup elkatmış 7 Yıl Önce

ben çok programlı anadolu lisesin de yakup elkatmış beni sınıfta bıraktılar +tiyarroda oynadım ödullumu almadım hakkımı hellal etmiyorummmmmmmmmmm. ben şimdi okulada gitmiyorum sınıfta kaldığım için babam göndermedi herşeyin suçlusu temmuz hoca bey hakıımı istiyorum

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
156 Kez Görüntülendi.
Siverek OSB’de Su Krizi: Üretim ve İstihdam Tehlikede
GÜNDEM
129 Kez Görüntülendi.
Siverek’te İUP kura çekimi tamamlandı: 355 kişi belirlendi
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Siverek’te 50 Ton Bozuk Tavuk Ele Geçirildi
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Şanlıurfa İl Birincisi Oldu
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da kaçakçılara darbe üstüne darbe! Binlerce ürün ele geçirildi
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da toplu taşıma 20 ay ücretsiz oldu: Kimler yararlanacak?
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel fiyatlar
SİVEREK
108 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Paşa Konağı’nda vatandaşlarla bayramlaştı
SİVEREK
45 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Çanakkale Zaferi için söyledi
EĞİTİM
54 Kez Görüntülendi.
KPSS artık yetmeyecek: Şanlıurfa’da öğretmen atamalarında yeni dönem!