Kategoriler

İş yerini su basan esnaf ŞUSKİ’den şikayetçi oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ŞUSKİ’ye ait su borusunun patlaması sonucu iş yerini su basan iş yeri sahibi muhattap bulamıyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ŞUSKİ’ye ait su borusunun patlaması sonucu iş yerini su basan iş yeri sahibi muhattap bulamıyor.

İlçenin Camikebir mahallesinde ŞUSKİ’ye ait içme şebekesi borusunun patlaması sonucu iş yerini su basan spor salonu işletmecisi aletlerinin ve iş yerinin zararının giderilmesini istedi ancak ŞUSKİ’ye yaptığı müracaatlar sonuçsuz kalınca mahkemenin yolunu tuttu.

İşletme sahibi Özkan Tazefidan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Camikebir mahallesinde spor salonum var. Sabah iş yerini açmaya geldiğimizde iş yerini tamamen su basmıştı. Cadde üzerinde bulunan içme şebekesi borusunun patlaması sonucu iş yerime su akmıştı. İtfaiye dairesini aradık kendileri itfaiye eri yollayarak hasar tespiti yaptılar. Tutanak tuttuktan sonra iş yerimde 7 adet koşu bandı, 1 adet salon tipi klima ve 400 m2 parke iş yerini basan sudan dolayı hasar gördüğü tespit edildi ancak daha sonra Şanlıurfa’dan gelen görevliler konunun kendileri ile alakalı olmadıklarını beyan ederek gittiler. Şuanda iş yerimde 60 bin TL civarı bir zarar var ama ben konu hakkında muhatap bulamıyorum. Görüntüleri ve tutukları tutanaklarla beraber mahkemeye başvurdum şuanda iş yerimi tadilatını mahkeme süreci olduğundan dolayı yapamıyorum. Müşterilerim salonun tahribatlı olması nedeni ile salona bile gelmiyor” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
20 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Sumud Filosu'na destek konvoyu
SİVEREK
13 Kez Görüntülendi.
Siverek Gençlik Merkezi'nde eğlenceli etkinlikler
SİVEREK
15 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Siverek'te narkotik operasyonu: Kokain ve 210 bin lira ele geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Şener Üşümezsoy canlı yayında sinirlendi: Beni çıldırtıyorsunuz
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da hissedilen deprem: AFAD açıklama yaptı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dışişleri Bakanlığı: Alıkonulan Türk aktivistler için gerekli girişimlerde bulunuldu
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Ayşe Barım hakkında tahliye kararı
GÜNDEM
52 Kez Görüntülendi.
Acı olay… Temizlik için kuyuya indiler, hepsi yaşamını yitirdi
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan otomobil Siverekli yayaların arasına daldı: 3 ölü 3 yaralı
SİVEREK
58 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Gazze Protestosu: Gazze çocuk mezarlığına dönüştü