Kategoriler

Siverek Belediyesinden öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediyesi

Siverek Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siverek Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen yaz kurslarında Kur’an-ı Kerim dersleri alarak Kur’an’a geçen öğrenciler için program düzenlendi.

Dumlupınar Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programda, yaz kurslarında Kur’an-ı Kerim eğitimi alan öğrencilere, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Programa Sosyal Yardım İşleri Müdürü Tarık Kızılkeçi, TÜGVA Siverek Temsilcisi Ramazan Lale, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Tarık Kızılkeçi ise şunları söyledi:

“Bu manzara karşısında biraz duygulandım ve heyecanlandım. Sizleri tebrik ediyorum. Daha çok okumanız ve anlamlarını idrak etmeniz için sizlere Kur’an-ı Kerim hediyesi getirdik. Bu anlamda, sizlere emek veren öğretmenlerimizin her zaman yanındayız.”

Siverek Belediyesine teşekkür eden TÜGVA Siverek Temsilcisi Ramazan Lale, şu ifadeleri kullandı:

“Allah’ın kelamını öğrenmek ve o kelama göre yaşamak her kula nasip olmaz. Umarım, hocalarınızın öğrettiklerinin üzerine katarak daha da ileriye gideceksiniz. Bu başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Rabbim gayretinizi artırsın. Siverek Belediyesi tarafından Kur’an-ı Kerim’e geçen siz değerli öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim hediyesi takdim edilecek. Bu anlamlı hediyeden dolayı Siverek Belediyesine, çalışanlarına ve sizlere emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
142 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
65 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor deplasmanda 3 puanı tek golle aldı
GÜNDEM
226 Kez Görüntülendi.
Borçluları rahatlatacak adım! Vergi ve prim borçlarında faiz affı geliyor
SİVEREK
89 Kez Görüntülendi.
Siverek'te denetimlerde tespit edilen 5 ton bozuk ürün imha edildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DEM Parti'den Erdoğan görüşmesi sonrası açıklama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Silah bırakma için geçici kanun ve demokratikleşme önerileri öne çıktı