Kategoriler

Siverek Belediyesine Kepçe hibe edildi

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın girişimleri sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğüne kazıcı ve yükleyici görevi gören kepçe hibe edildi.

Hibe programı kapsamında yaklaşık 3 ay süren görüşmeler sonucu Siverek Belediyesine kazandırılan kepçenin teslim protokolü Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram tarafından imzalanarak teslim alındı.

Hibe edilen kepçe ile ilgili Temizlik İşleri Müdürü Cuma Akçiçek'ten bilgi alan Başkan Vekili Cumali Bayram kepçenin Siverek'e hayırlı olmasını diledi.

Başkan Vekili Bayram yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak'ın temasları sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belediyemize 4 milyon 200 bin değerinde kazıcı ve yükleyici bir kepçe hibe edildi. Siverek halkına hayırlı uğurlu olsun, destekleri için herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
47 Kez Görüntülendi.
Siverek’te “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” Sempozyumu Düzenlendi
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yüksekten atlayarak canına kıydı iddiası!
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da jandarma baskınıyla ele geçirildi!
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 5 ilde operasyon: Sosyal medyada sahte satış tuzağı!
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
İkinci ara tatil 16 Mart’ta başlıyor: Öğrencileri 9 günlük mola bekliyor
GÜNDEM
148 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
121 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
173 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
72 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı