Kategoriler

Siverek kırsalında ulaşımın kalitesi artıyor

Siverek Belediyesi, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesini ve konforunu artırmak amacıyla başlattığı yol çalışmalarını sürdürüyor.

Bölge ayrımı gözetmeden hizmet veren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, mahalle içi ve bağlantı yollarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kısa süre önce Karakoyun ve Gözelek grup yollarını tamamlayan ekipler, şu anda onlarca mahallede eşzamanlı yol yapım faaliyetleri yürütüyor.

Aşlıca Mahallesi’nde menfez çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri; Karakoyun, Alacık, Duraklı, Büyük Kazanlı, Musalık ve Yücelen mahallelerinde de eşzamanlı çalışmalarını sürdürüyor.

Yücelen Mahalle Muhtarı Selçuk Ökten, yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uzun yıllar sonra hizmet almaya başladıklarını aktaran Ökten, "Uzun zamandır mahallemizde herhangi bir çalışma yapılmıyordu. Şu an ise belediye ekipleri asfalt yapılması için zemin hazırlama çalışması yapıyor. Kısa sürede sathi asfalt kaplama yapılacak. Yürütülen çalışmalar için Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak ve sahada emek veren ekiplere çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
14 Kez Görüntülendi.
TİMBİR’den Şanlıurfa’da güçlü yapılanma
GÜNDEM
52 Kez Görüntülendi.
Nicolas Maduro bugün New York'ta hakim karşısına çıkıyor
SİVEREK
87 Kez Görüntülendi.
Başkan Yardımcısı Bucak’tan yapılan algıya tepki
SİVEREK
29 Kez Görüntülendi.
Karla Kapanan Kırsal Mahallede Diyaliz Hastasını Belediye Ekipleri Kurtardı
SİVEREK
35 Kez Görüntülendi.
Kar Kütleleri Kamyonlarla Şehir Dışına Taşınıyor
SİVEREK
48 Kez Görüntülendi.
Siverek’te Sera çöktü
SİVEREK
28 Kez Görüntülendi.
Yem Bayisinin Çatısı Çöktü
SİVEREK
29 Kez Görüntülendi.
Siverek'te karla mücadele gece boyunca sürüyor
SİVEREK
45 Kez Görüntülendi.
Siverek'te yılbaşı silahlarına karşı "Dur" çağrısı
SİVEREK
57 Kez Görüntülendi.
Siverek'te İki Yol Tedbir Amaçlı Trafiğe Kapatıldı.