Kategoriler

Siverek Ortaokulundan Çok Güzel Hareketler

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde eğitim veren Siverek Ortaokulu yönetiminden çok güzel hareketler bunlar dedirtecek etkinlik.

 Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde eğitim veren Siverek Ortaokulu yönetiminden çok güzel hareketler bunlar dedirtecek etkinlik. 

Siverek ortaokulu yönetimi ve öğretmenlerin hayata geçirdiği uygulamada hafta sonu öğrenci, veli ve öğretmenler okulun bahçesine sıraları yerleştirerek birlikte kitap okuyorlar. 

Konu ile ilgili bilgi aldığımız Okul müdürü Orhan Altundal yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Okulumuz öğretmenleri, öğrencilerimiz ve velilerimiz hafta sonu bir araya gelerek birlikte hazırladığımız kahvaltıdan sonra kitap okumaya başlıyoruz. Her hafta farklı grupların katıldığı etkinlik iki saat sürüyor, iki saat boyunca öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte kitap okuyoruz. Bu etkinlikte velilerin de katılması öğrenciler için rol model oluyor. Çünkü öğrencilerimiz kitap okuma ile birlikte aileleri ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirmiş oluyor. Kitap okuma etkinliğimize ilgi gösteren velilerimize ve öğretmenlerimize, öğrencilerimize yaptıkları bu etkinlik için teşekkür ediyorum." dedi. 



Haber: Abdullah Hakan Lale





Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
14 Kez Görüntülendi.
Siverek'te kamu çalışanlarına psikolojik destek eğitimi
SİVEREK
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Siverek OSB’de İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
SAVAŞ Başladı
SİVEREK
16 Kez Görüntülendi.
Siverek OSB Atıksu Arıtma Tesisi İçin 44 Milyon yatırım
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Dikkat çeken zirve! Bakan Kurum, Mansur Yavaş ve iki CHP'li başkanla bir araya geldi:
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Trump,Yabancı Filmlere %100 Gümrük Vergisi Getiriyor
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yangın
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Siverek’te Üstyapı Yenileme Çalışmaları Hız Kazandı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Evlenecek çiftlere bakanlıktan müjde geldi! İşte indirimli markaların listesi
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"