Kategoriler

Siverek'te Manav'da hırsızlık anı kamerada!

Olay, 23 Temmuz Cuma günü sabah saatlerinde Viranşehir karayolu üzerinde bulunan bir manavda meydana geldi.

İddiaya göre sabah saatlerinde meydana gelen olayda hırsızlardan ikisi manavı boş bulup kasaya doğru yönelirken diğer hırsızlardan biri etrafı kontrol ediyordu. O anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 
İş yeri kasasında bulunan 500 TL alan hırsızlar olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık olayını çevrede ki komşular tarafından fark edildi.

Manav sahibi Ramazan Kurt;  “Gece iki arkadaşımız burada uyurken at arabasıyla gelen yaşları tahminen 20-22 olan 4 kişi manava giriyor. Biri dışarıyı gözetlerken biri de uyuyan arkadaşlarımızın başında bekliyor, diğer iki kişide kasaya gidiyor. Kasada yüklü miktarda para olmadığı için bozuk olan 500 lirayı alıyor. Durumu gören komşularımız arkadaşlarımızı arayarak uyandırıyor. Arkadaşlarımız arıyorlar ancak kimseyi bulamıyor. Esnaflarımız ve komşularımız bu konuda çok duyarlı ve bize yardımcı oluyorlar. Sonuçta burada kalan iki genç arkadaşımız gece başlarına bir şey gelir mi diye korkuyoruz. Gerekli bilgileri emniyet müdürlüğüne verdik.” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
97 Kez Görüntülendi.
Deprem konutlarında borçlandırma uyarısı: Son güne dikkat
SİVEREK
6 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Anne-Çocuk Atölyesi Etkinlikleri Sürüyor.
SPOR
2 Kez Görüntülendi.
Sergen Yalçın: Çok ders çıkarabileceğimiz bir maç
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontuç hakkında yakalama kararı
SİVEREK
49 Kez Görüntülendi.
İzlem Anıl Balakkız Siverek Belediyespor'da
SİVEREK
35 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da tarım arazilerinde izinsiz yapılaşmaya ceza!
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da 23 Bin Öğrenci BİGEP ile Okula Döndü
SİVEREK
70 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Mal ve Hizmet Alım İhalesi Yapılacak
SİVEREK
81 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan belediye personeline güçlü mali destek
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Ceylanpınar’da Tarihi Eser Operasyonu