Kategoriler

Siverek'te Zincirleme Trafik Kazası Ağır Yaralılar Var

 Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı.

 Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı. Kaza gece saatlerinde Siverek çevre yolunda Şirinkuyu mevkiinde meydana geldi. 

Mehmet Saçan yönetiminki 63 EB 429 plakalı kamyon kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen 3 otomobili önüne katarak biçti. Çevre yolunda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan 63 EB 429 plakalı kamyon Mehmet Temur yönetimindeki 02 AB 239 plakalı otomobili altına aldı. Daha sonra ışıkta bekleyen sürücüsü öğrenilemeyen 34 BLT 316 ve 01 SA 580 plakalı otomobillere çarptıktan sonra durabildi. Otomobilin altında kalan ve demir yığınına dönen otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Temur ve yanında bulunan Şerif Uçar ve ihsan Temur itfaiye ekiplerince bir saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı otomobilden kurtarıldı.

Yaralılar ihbar üzerine gelen 112 sağlık ekiplerince Siverek devlet hastanesine sevk edildi. Kaza nedeni ile kapanan Siverek - Şanlıurfa karayolu araçların yoldan çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.


Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken kamyon sürücüsü polis karakoluna götürüldü.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
124 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
142 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
68 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor deplasmanda 3 puanı tek golle aldı
GÜNDEM
226 Kez Görüntülendi.
Borçluları rahatlatacak adım! Vergi ve prim borçlarında faiz affı geliyor
SİVEREK
89 Kez Görüntülendi.
Siverek'te denetimlerde tespit edilen 5 ton bozuk ürün imha edildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DEM Parti'den Erdoğan görüşmesi sonrası açıklama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Silah bırakma için geçici kanun ve demokratikleşme önerileri öne çıktı