Kategoriler

Siverekli İşadamından Bayram Hediyesi

İstanbul'da yaşayan Siverekli iş adamından yoksullar için giysi yardımı

İstanbul'da yaşayan Siverekli iş adamı Kerim Karaaslan isimli hayırsever her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara iki koliden oluşan giysi yardımı gönderdi.

      İki ayrı büyük balyadan oluşan içinde çocuklar ve yetişkinler için giysi bulunan giysileri kargo aracılığıyla Siverek İl yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL DER) onursal başkanı Koçali Aymaz'a gönderdi.
     SİVİL DER yönetimi yaklaşık 150 kişiye yetecek giysileri hak sahiplerini ulaştırılması amacıyla ilçede yardım faaliyetlerini sürdüren Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR DER) Başkanı Ramazan Baylan'a teslim etti.
Baylan İstanbul'da yaşayan hayırsever vatandaşa teşekkür ederek, ''Bu hemşerimiz yedi yıldan beridir yardımlarına devam ediyor, gelen giysi yardımını hak sahiplerine kısa sürede ulaştıracağız'' dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
13 Kez Görüntülendi.
Siverek'te kamu çalışanlarına psikolojik destek eğitimi
SİVEREK
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Siverek OSB’de İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
SAVAŞ Başladı
SİVEREK
13 Kez Görüntülendi.
Siverek OSB Atıksu Arıtma Tesisi İçin 44 Milyon yatırım
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Dikkat çeken zirve! Bakan Kurum, Mansur Yavaş ve iki CHP'li başkanla bir araya geldi:
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Trump,Yabancı Filmlere %100 Gümrük Vergisi Getiriyor
SİVEREK
92 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yangın
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Siverek’te Üstyapı Yenileme Çalışmaları Hız Kazandı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Evlenecek çiftlere bakanlıktan müjde geldi! İşte indirimli markaların listesi
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"