Kategoriler

Siverekli Kadınlara Başkan Bucaktan Müjde

Siverek Gençlik ve Spor Kampüsü açılıyor

Siverek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gençlik ve Spor Kampüsü, önümüzdeki hafta kapılarını açıyor.

Bahçelievler Mahallesi’nde 15 dönümlük alan üzerine kurulan kampüste; kadınlara özel dört mevsim kullanılabilen kapalı yüzme havuzu, kapalı basketbol ve tenis sahaları, futbol sahası, bisiklet yolları, dinlenme alanları ve gençlik merkezi bulunuyor.

Haftanın altı günü hizmet verecek olan yüzme havuzunun ilk seansı, Pazartesi günü saat 09.00’da başlıyor. 

Sadece kadınlar ve kız çocuklarına yönelik olacak kapalı yüzme havuzu için aylık ve seanslık abonelik seçenekleri sunuluyor. 

Ayrıca çalışan kadınların faydalanabilmesi için mesai sonrası ve hafta sonu seansları da düzenleniyor.

Ekim ayı itibarıyla kampüste yüzme ve pilates gibi kursların yanı sıra sportif, kültürel ve inovatif etkinlikler de başlıyor. 

Çocuklar için akıl ve zekâ oyunları ile robotik kodlama eğitimleri planlanıyor.

Kampüs sorumlusu Ebru Hamidanoğlu Kalpar tesise ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Özellikle yüzme havuzunun kadınlara özel olması bizim için çok önemliydi. Amacımız ilçemizde yüzme bilmeyen kız çocuklarımızın ve kadınlarımızın kalmaması ve neden ilçemizden milli yüzücülerimiz çıkmasın diyerek  Pazartesi günü saat 9’da seans faaliyetlerimize başlamış olacağız. Haftanın altı günü hizmet vereceğiz. Kayıtlarımızı kampüs içindeki idari binamızdan alıyoruz. Aylık abonelik ve seanslık  sisteminde sembolik fiyatlar belirledik. Ekim ayında da çeşitli kurslarımız faaliyet verecek."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar açıklandı: İki sanığa 24 yıl hapis cezası
SİVEREK
39 Kez Görüntülendi.
Sepetli motosikletin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı!
SİVEREK
13 Kez Görüntülendi.
Siverekli tarım işçileri arasında kavga çıktı!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Hatay'da yıllardır dışarı çıkmayan Barış tıraş oldu, duş aldı
SİVEREK
11 Kez Görüntülendi.
Su tahliye borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı!
SİVEREK
47 Kez Görüntülendi.
Siverek Kaymakamı Sak, TUGVA programında öğrencilerle bir araya geldi
SİVEREK
48 Kez Görüntülendi.
Siverek’in Şire Bağlarında Hummalı Çalışmalar Sürüyor
SİVEREK
56 Kez Görüntülendi.
SUSKİ İDDİASI: Köylere Gönderilen “İcra Kağıtları” Tepki Çekti
SİVEREK
81 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde bir ilk!
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa binlerce elektronik eşya ele geçirildi!