Kategoriler

Siverek’te 19 Mayıs Coşkusu

Siverek’te 19 Mayıs Coşkusu

Siverek’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar kapsamında, Kanlı Kuyu Meydanı’ndan Atatürk Anıtı’na kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, Siverek Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram, 107’nci Topçu Alay Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Özeyranlıoğlu, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından kutlamalar Kapalı Spor Salonu’nda devam etti. Burada günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Ardından İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından hazırlanan çeşitli etkinlikler sahnelendi.

Program kapsamında öğrenciler jimnastik gösterileri, şiirler, müzik dinletileri ve halk oyunlarıyla salonda bayram coşkusu yaşandı. Program çeşitli yarışmalarda ödül alan öğrencilerin ödül töreniyle sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
20 Kez Görüntülendi.
Siverek’te 19 Mayıs Coşkusu
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Diyarbakir'da hayatini kaybeden emniyet müdürü memleketine ugurlandi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
SAMPIYON GALATASARAY
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Tüneller için yeni yasa tasarısı
SİVEREK
14 Kez Görüntülendi.
Kirikkale'de kiracisinin öldügünü
SİVEREK
4 Kez Görüntülendi.
Siverek-Der’den Gazze’ye Destek Kermesi
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
İstanbul´da düzenlenen Türkiye-ABD-Ukranyaüçlü toplantısı başladı.
GÜNDEM
71 Kez Görüntülendi.
Konya,da deprem
SİVEREK
57 Kez Görüntülendi.
DSİ'den Siverek'e 350 Milyonluk Yatırım
SAĞLIK
23 Kez Görüntülendi.
Bakan Memişoğlu: Toplum sağlıklı kalmalı