Kategoriler

Siverek’te 3. Uluslararası 5. Geleneksel Takoran festivali devam ediyor

Siverek Belediyesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 3 gün süren Takoran Kültür ve Doğa Festivali 2. gününde çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Siverek Belediyesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 3 gün süren Takoran Kültür ve Doğa Festivali 2. gününde çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Kent merkezine 40 kilometre uzaklıktaki zengin bitki örtüsünün yanı sıra kanyonu, şelalesi, değirmeni, kaya mezarları, tarihi yapıları ve eşsiz görüntüsüyle bölge halkının "saklı cennet" olarak nitelendirdiği Takoran Vadisi’ndeki festivale çevre il ve ilçelerden katılım 2. günde de devam etti.

Gece saatlerinde balık tutma yarışması için belirlenen alanlara yerleşen olta balıkçıları, en büyük balığı yakalayıp birinci olabilmek için uzun süre ter döktü.

Kent merkezinde belirlenen alanlardan festivale gelmek isteyenleri getiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, davetlilere ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

Çocuklar için eğitsel ve eğlenceli oyunların düzenlendiği festivalin 2. Gününde doğa yürüyüşü, kano yarışması ve uçurtma şenlikleri yoğun ilgi gördü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
21 Kez Görüntülendi.
Siverek'te kamu çalışanlarına psikolojik destek eğitimi
SİVEREK
28 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Siverek OSB’de İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
SAVAŞ Başladı
SİVEREK
21 Kez Görüntülendi.
Siverek OSB Atıksu Arıtma Tesisi İçin 44 Milyon yatırım
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Dikkat çeken zirve! Bakan Kurum, Mansur Yavaş ve iki CHP'li başkanla bir araya geldi:
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Trump,Yabancı Filmlere %100 Gümrük Vergisi Getiriyor
SİVEREK
95 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yangın
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Siverek’te Üstyapı Yenileme Çalışmaları Hız Kazandı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Evlenecek çiftlere bakanlıktan müjde geldi! İşte indirimli markaların listesi
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"