Kategoriler

Urfa'da 2 polisi şehit eden zanlının 30'dan fazla sabıkası var

Haliliye’de silah ve mühimmat taşıdığı gerekçesiyle kendisini takip eden komiser yardımcısı ve polis memurunu silahla vurarak şehit eden zanlıyı yakalamak için başlatılan geniş çaplı çalışmalar sürüyor.

Cinayetten 9 yıl cezaevinde yatan zanlının tam bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

 Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde İl  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u kendisini takip ettikleri sırada silahla vurarak şehit eden zanlı Mehmet A.’yı yakalamak için başlatılan geniş çaplı çalışma sürüyor. Polisleri silahla vurduktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçtığı belirlenen zanlı Mehmet A.’nın birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. 

1982 doğumlu olan Mehmet A., 22 yaşında cinayet işledi. Mehmet A., 2004 yılında girdiği cezaevinde 9 yıl kaldı. 2013 yılında cezaevinden tahliye edilen Mehmet A.’nın cinayet, adam yaralama, tehdit, gasp, hakaret, mala zarar verme gibi onlarca suçtan kaydının olduğu öğrenildi.

Şehit polisler Abdullah Yasir Binici ile Cemal Bozkurt’un naaşları, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin altından memleketlerine gönderildi.

Bu haber https://www.ajansurfa.com/haber kaynağından alıntılanmıştır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
142 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
65 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor deplasmanda 3 puanı tek golle aldı
GÜNDEM
226 Kez Görüntülendi.
Borçluları rahatlatacak adım! Vergi ve prim borçlarında faiz affı geliyor
SİVEREK
89 Kez Görüntülendi.
Siverek'te denetimlerde tespit edilen 5 ton bozuk ürün imha edildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DEM Parti'den Erdoğan görüşmesi sonrası açıklama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Silah bırakma için geçici kanun ve demokratikleşme önerileri öne çıktı