Kategoriler

Valilik açıkladı: Siverek olayının failleri yakalandı

Şanlıurfa Valiliği, önceki gün Siverek'te meydana gelen silahlı kavga faillerinin yakalandığını duyurdu.

Siverek ilçesine bağlı Aşağı Taşlı Kırsal Mahallesinde toprak anlaşmazlığı nedeniyle 3 kişinin öldüğü ve 6 kişinin yaralandığı kavgada, darp edilerek yaralanan 9 aylık hamile kadın Emine D. yakınları tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalesi sonrası, yaralı hamile kadın Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan kontrollerde, hamile kadının karnında ki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Şanlıurfa Valiliği, faillerin yakalanması için düğmeye bastı. Silahlı kavga olayının A.D., M.D., B.D. ve H.D. adlı firari şahısları, Suruç'tan Suriye'ye kaçacakları yönünde bilgiye ulaşıldı.

 Yapılan fiziki takibin ardından Hilvan – Diyarbakır karayolunda düzenlenen operasyon sonucu kaçmaya çalıştıkları aracın içerisinde bir adet kaleşnikof piyade tüfeği ile birlikte yakalandılar.


Basın Açıklaması


22 Mayıs 2021 tarihinde 09.30 sıralarında İlimiz Siverek ilçesi Taşlı Mahallesinde akraba iki aile arasında meydana gelen silahlı kavga olayının A.D., M.D., B.D. ve H.D. adlı firari şahısları, Suruç ilçemizden Suriye ülkesine kaçacakları yönünde edinilen bilgiler üzerine; 24 Mayıs 2021 günü yapılan fiziki takibin ardından Hilvan – Diyarbakır karayolunda düzenlenen operasyon sonucu kaçmaya çalıştıkları aracın içerisinde bir adet kaleşnikof piyade tüfeği ile birlikte yakalanmışlardır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
4 Kez Görüntülendi.
Rusya son 73 yılın en şiddetli depremini yaşadı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Rusya'nın doğusunda 8.8'lik deprem: Bir kasaba sular altında kaldı! OHAL ilan edildi
SİVEREK
9 Kez Görüntülendi.
Fatma Şahin tarımda "Gaziantep" modelini anlattı: Yeni bir üretim devrimine imza atıyoruz
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel'den iktidar iddiası: Seçimi kazanamazsak o gece siyaseti bırakırım
SİVEREK
18 Kez Görüntülendi.
Siverek KYK Yurduna "Koçali Aymaz" İsmi verilsin
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Siverek’te üstyapı çalışmaları devam ediyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Gazze'de insani yardım sistemi çöküyor
SİVEREK
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'daki yangında FETÖ şüphesi: Benzin bidonuyla yakalandı
SİVEREK
21 Kez Görüntülendi.
Ürdün ve BAE, İsrail'in Gazze ambargosunu havadan yardım atarak kırmaya çalışıyor
SİVEREK
27 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi'ne Ait 22 Taşınmaz İcra Yoluyla Satışa Çıkıyor