Kategoriler

Bozdağ: “Ali Kardeşimizin Belediye Başkan Yardımcısı Gibi Hizmet Edeceğiz”

TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine geldi.

Bozdağ, ziyaretine AK Parti Siverek İlçe Teşkilatı ile başladı. Parti teşkilatıyla bir süre görüşen Bozdağ, ardından Siverek Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile bir araya geldi.
 

Daha sonra, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve daire amirlerine verdiği iftar programına katılan Bozdağ, burada vatandaşlarla bir araya geldi.
 

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar programında konuşan Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, ilçeye hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek şunları söyledi:
 

“Hizmet noktasında bürokraside ve kaynak konusunda bizlere desteğini esirgemeyen, her platformda Siverek’e katkı sunan TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Bekir Bozdağ’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”
 

İftar programında konuşan TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ ise şu ifadeleri kullandı:
“Bu güzel iftar programına katılarak bizleri onurlandıran herkesi ayrı ayrı selamlıyorum. İftarımız hayırlı ve bereketli olsun. Bu anlamlı buluşmayı düzenleyen Siverek Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak kardeşime gönülden teşekkür ediyorum. Siverek’e yaptığı başarılı hizmetlerin artarak devam etmesini diliyorum. Biz de onun yardımcısı olarak, daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi. 

Konuşmasının devamında Gazze’de yaşanan soykırıma değinen Bozdağ, “hep beraber görüyoruz ki Gazze’de yaşananlara dünya maalesef kör sağır ve dilsiz oluyor.  İnsan hakları diyorlar, Amerika’da insan hakları yok, Avrupa’da da yok, kendi menfaatlerine uyan ne varsa hak o dur, kendi menfaatlerinin ters gelen ne varsa haksızlık oluyor, birleşmiş milletler bana göre kendi kendini imha etmiştir, İsraillin bu soykırımı karşısında sessiz kalarak kendi varlığına karşı çıkmıştır. Dünya’da bu soykırıma sesini yükselten Türkiye Cumhuriyeti dışında ikinci bir ülke yok, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gayrı haykıran ve bu haksızlığı bu zulmü dünyanın dört bir yanına işittiren ikinci bir ses ikinci bir lider de yoktur.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
68 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
114 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
59 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi
SİYASET
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
69 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
165 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı