Kategoriler

Celal Uzun'un Gülpınar Analizi: Kasım Gülpınar ve demokrasi sınavımız

Yazar Mehmet Uzun'un Kayın Babası kanaat önderi Celal Uzun, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için adı Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gündemde olan MKYK üyesi ve AK Parti Genel Başkan Danışması Mehmet Kasım Gülpınar'a yönelik yazdığı analizde dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Yazar Mehmet Uzun'un Kayın Babası kanaat önderi Celal Uzun, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için adı Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gündemde olan MKYK üyesi ve AK Parti Genel Başkan Danışması Mehmet Kasım Gülpınar'a yönelik yazdığı analizde dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

Kasım Gülpınar ve demokrasi sınavımız
Belediye başkanları seçimi aday adayları mücadelesi başını almış gidiyor. Birbiriyle çekişmeler didişmeler, şahsiyetlerle ilgili birbirini yıpratmalar oldukça çoğaldı. Gönül isterdi ki demokratik ülkelerde olduğu gibi kürsüde veya medyada kendilerini tanıtsınlar projelerini yapacağı hizmetleri halka sunsunlar.

Beni şaşırtan Sn. M. Kasım GÜLPINAR URFA B.Ş.B başkanlığına talip olması (kendinin talip olmadığı halkın istekleri doğrultusunda olabileceğini beyan etmesi) bunu duyunca önce Şaşırdım. Sonra nasıl olurda M. Kasım Gülpınar gibi birisi bu ağır yüke ve binbir dedikoduların olduğu bir göreve talip olur. Halende inanasım gelmiyor.

Benim tanıdığı M. Kasım GÜLPINAR gayet disiplinli bürokrasi içinde, yetişmiş dilinden kültüründen hiç ödün vermemiş. Birçok dil bilen Avrupa’yı iyi tanıyan Gülpınar’ın daha mühim yerlerde bulunması gerekliydi. Bence M. Kasım GÜLPINAR bu görev onu yıpratabilir. Onun kişiliğine leke sürülebilir.

Ama M. Kasım GÜLPINAR Şanlıurfa Belediye Başkanı olursa birçok dedikodunun su istimalerin önüne geçebilir onun disiplinli oluşu bürokrasi içindeki yetişme tecrübesi Şanlıurfa belediyesini Güzel bir düzeye getirir kanısındayım.

Yorumlar

Ali 1 Yıl Önce

Kibarca aday olma çekil seni aday yapmayacaklar demiş arkadaş.

Ali 1 Yıl Önce

Hırs insanlara hata yaptırır.İktidar partisinde kalarak bir çok insanın canını yaktı.Hatta suruçlu vekil Halil Yıldızla yan yana oldu.Halil yıldızın MKYK üyesi olduğu partide kalmaya devam etti.Kendisine bağlı köylerde ve komşu köylerde farklı düşüncede olanlara baya bir baskı uyguladı.Liyakatsiz bölgenin değerlerine ve insanına ters olan kişileri sırf inatçı(aslında kendisine biatlarıda yoktu öyle görünüyorlardı.) diye devletin üst makamlarına getirdi.

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
68 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
114 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
59 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi
SİYASET
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
69 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
165 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı