Kategoriler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Müjdesi: Tatil 9 Güne Çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen Emekçiler ile İftar Programı'nda Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda Emekçiler ile İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı tatiliyle ilgili önemli bir müjde verdi. Erdoğan, okulların ara tatiliyle bayram tatilinin birleşmesi sonucu kamu çalışanları için 3 günlük idari izin kararı aldıklarını duyurdu.

"Biliyorsunuz, gelecek hafta tüm okullarımız ikinci ara tatillerine giriyor. Ara tatilin olduğu pazartesi ve salı günleri aynı zamanda Ramazan bayramı tatilinin ikinci ve üçüncü günlerine denk geliyor. Ailelerimiz çocuklarıyla doya doya vakit geçirsin, bayramı aileleriyle birlikte huzurla, sevinçle idrak etsin istiyoruz. Bu amaçla kamu çalışanlarımız için bayramı takip eden 3 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Yani 2 Nisan Çarşamba, 3 Nisan Perşembe ve 4 Nisan Cuma günü de kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacak. Böylece milletimiz toplamda 9 günlük bir tatil yapma imkanına kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Kahramanmaraş'ta okul saldırısında hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor
SİVEREK
1 Kez Görüntülendi.
Nevzat Bahtiyar'a 17 yıl hapis cezası
SİVEREK
2 Kez Görüntülendi.
Okullarda yaşanan silahlı saldırılara ilişkin paylaşım yapan 83 şüpheliye gözaltı kararı
SİVEREK
13 Kez Görüntülendi.
MEB: Kahramanmaraş saldırısı için müfettişler görevlendirildi
SİVEREK
29 Kez Görüntülendi.
Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 4 ölü
SİVEREK
40 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Şiddete Karşı Yürüyüş
SİVEREK
267 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa Eğitim Gücü Sen sendikasından basın açıklaması 
SİVEREK
228 Kez Görüntülendi.
Siverek’te okul saldırısında yaralananların kimlikleri belli oldu!
GÜNDEM
117 Kez Görüntülendi.
Siverek’te korkunç iddia! Saldırgandan "hazır olun" mesajı
SİVEREK
146 Kez Görüntülendi.
Siverek'te korkutan ev yangını: maddi hasar oluştu