Kategoriler

Gülpınar 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını A Haber'e anlattı (VİDEO HABER)

AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, A Haber’in canlı yayınında FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi gecesinde yaşadıklarını anlattı.

AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin 4. Yılında TBMM’de yaşadıklarını anlattı.

Darbe gecesi olayı CHP’li bir milletvekilinden öğrendiklerini bildiren Gülpınar ‘’Misafirlikteydik. CHP’li bir milletvekilimiz bizi aradı. ‘’Darbe mi oluyor?’’ dedi. Bu devirde nasıl olur mümkün değil dedim. Televizyonu açtık. Gerçekten garip bir şeylerin döndüğünü anladık’’ dedi.

İşin ciddi olduğunu anlayınca evde oturmadıklarını belirten Gülpınar ‘’Çocukları eve götüremiyoruz. Kafamızda canlandırıyoruz, darbe olursa bizleri toparlayacaklar diye. 12 Eylül’e yetiştim. 10 yaşındaydım. O zamanlarda siyasilerin başlarına neler geldiklerini bildiğimiz için çocukları bulunduğum yerde bıraktım’’ dedi.

TBMM’ye kendi aracıyla gitmek istemediğini, misafirlikte bulundukları evin sahibiyle gittiklerini de anlatan Gülpınar ‘’15 Temmuz’dan 15 Temmuz’a değil, sürekli kafalarımızda canlanıyor o gece. Büyük bir travma yaşadık. TBMM’ye girince genel kurula doğru yöneldik. 10 dakika sonra ilk bomba atıldı. O bomba patlar patlamaz herkes galeyana geldi. Türkiye o manzarayı izledi. Akabinde 2. Sarsıntı gerçekleşti. Tahminlerin ötesinde çılgınlık, saçmalama ve her türlü hıyanetle karşı karşıya olduğumuzu gördük. Hep birlikte sığınağa yöneldik’’ dedi.

Yorumlar

Zaza 5 Yıl Önce

Feto nun siyasi ayagı çok yakinimizda...

Dımıl 5 Yıl Önce

He he

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Hatay'da yıllardır dışarı çıkmayan Barış tıraş oldu, duş aldı
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Su tahliye borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı!
SİVEREK
44 Kez Görüntülendi.
Siverek Kaymakamı Sak, TUGVA programında öğrencilerle bir araya geldi
SİVEREK
43 Kez Görüntülendi.
Siverek’in Şire Bağlarında Hummalı Çalışmalar Sürüyor
SİVEREK
47 Kez Görüntülendi.
SUSKİ İDDİASI: Köylere Gönderilen “İcra Kağıtları” Tepki Çekti
SİVEREK
71 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde bir ilk!
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa binlerce elektronik eşya ele geçirildi!
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Son dakika... 2025 Nobel Barış Ödülü'nün sahibi belli oldu
SİVEREK
30 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Dünya Kız Çocukları Günü Etkinliği