Kategoriler

Gülpınar: Gazze'deki zulüm ve katliamdan dolayı kutlama yapmayacağız

Seçim zaferi sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gülpınar, “Gazze’deki kardeşlerimize yönelik yapılan zulüm ve katliamdan dolayı kutlama vb. bir etkinlik yapmayacağız.” dedi.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Kasım Gülpınar,   sosyal medya hesabı üzerinden seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu.

Gülpınar, zaferini kutlamak yerine Gazze'deki zulüm ve katliama dikkat çekti.

Gülpınar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kazananın sadece Şanlıurfa olduğu bir seçimi geride bıraktık. Gazze’deki kardeşlerimize yönelik yapılan zulüm ve katliamdan dolayı kutlama vb. bir etkinlik yapmayacağız. Bizleri anlayış ile karşılayacağınıza inancım sonsuz. Allah’a Emanet Olun. Ayrıca dün herhangi bir izdiham çıkmaması, Şanlı Şehrimizi gece geç saatte rahatsız etmemek için kutlamayı yarın yapacağız şeklinde bir açıklama yapmıştık. Bizi anlayış ile karşılayacağınıza inancım sonsuz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Hatay'da yıllardır dışarı çıkmayan Barış tıraş oldu, duş aldı
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Su tahliye borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı!
SİVEREK
44 Kez Görüntülendi.
Siverek Kaymakamı Sak, TUGVA programında öğrencilerle bir araya geldi
SİVEREK
43 Kez Görüntülendi.
Siverek’in Şire Bağlarında Hummalı Çalışmalar Sürüyor
SİVEREK
47 Kez Görüntülendi.
SUSKİ İDDİASI: Köylere Gönderilen “İcra Kağıtları” Tepki Çekti
SİVEREK
71 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde bir ilk!
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa binlerce elektronik eşya ele geçirildi!
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Son dakika... 2025 Nobel Barış Ödülü'nün sahibi belli oldu
SİVEREK
30 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Dünya Kız Çocukları Günü Etkinliği