Kategoriler

Hilvanlılardan Mustafa Hakkı Bucak’a büyük destek

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmaları kapsamında Hilvan ilçesinde miting ve konser düzenledi.

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak’ın 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaları sürüyor.

Vekil Adayı Bucak, seçim çalışmaları kapsamında Hilvan’da düzenlendiği Ozan Mensur ve Delila Dilan’ın da sahne aldığı konsere binlerce vatandaş katıldı.

İlçede vatandaşların seslenen Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak, şu ifadelere yer verdi:

 “Hilvanlı dostlarım, Hilvan’da Siverek gibi hak ettiği değeri görememiş, yok sayılmıştır. Siverek evladı olduğum gibi Hilvan’ında evladıyım. Hayvan pazarı sorununuzu, su probleminizi, elektrik probleminizi biliyorum. Hilvan’ın tüm sorunlarını biliyor ve Hilvan’ın hak ettiği hizmeti alması için var gücümle çalışacağıma emin olabilirsiniz Bu sıcak havada buraya gelip beni desteklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Bucak’ın konuşmasının ardından uzun süre slogan atan vatandaşlar daha sonra sahneye çıkan sanatçılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
142 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
68 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor deplasmanda 3 puanı tek golle aldı
GÜNDEM
226 Kez Görüntülendi.
Borçluları rahatlatacak adım! Vergi ve prim borçlarında faiz affı geliyor
SİVEREK
89 Kez Görüntülendi.
Siverek'te denetimlerde tespit edilen 5 ton bozuk ürün imha edildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DEM Parti'den Erdoğan görüşmesi sonrası açıklama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Silah bırakma için geçici kanun ve demokratikleşme önerileri öne çıktı