Kategoriler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan Siverek’e müjde (VİDEO)

AK Parti Siverek İlçe Teşkilatı'nın 8. olağan kongresine katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Siverek’te bir bilim merkezinin yapılacağının müjdesini verdi.

AK Parti Siverek İlçe Teşkilatı'nın 8. olağan kongresine katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Siverek’te bir bilim merkezinin yapılacağının müjdesini verdi.

Kültür merkezinde düzenlenen olağan kongreye, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Bekir Bozdağ, Abdulkadir Emin Önen, İbrahim Eyyüpoğlu, Mehmet Ali Cevheri, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak; "Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın üstün gayretleri ve kadrolarımızın özverili çalışmalarıyla son yıllarda ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan pandemi, ekonomik dalgalanma, şehrimizi ve ülkemizi derinden yaralayan 6 Şubat depremi ve bölgesel  savaşlara rağmen büyük bir gayretle devletimizin bekası korunmuştur. Hükümetimiz savaşların gölgesinde savunma sanayimizi güçlendirerek etkili dış politika ile bölgesel rol üstleyip ülkemizi lider ülke konumuna getirmiştir. Bu Duygu ve Düşünceler ile  kongremizin hayırlara vesile olmasını diler ilçe başkanımıza ve yönetimin de yer alan tüm arkadaşlarımıza Siverek'in tekrardan şahlanış hikayesinin yazılması yolunda başarılar dilerim,  daha güçlü Türkiye için Reis yürüyecek Biz de arkasından gideceğiz,  durmak yok yola devam, durmak yok ki hizmete devam." dedi.

-Siverek'e Bilim Merkezi Müjdesi

Kongrede konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Siverek'e bilim merkezi müjdesi vererek şu ifadeleri kullandı: 

"Ben biliyorum ki Siverekliler Allah'ın izniyle önümüzdeki dönemde hem bu bölgenin hem Türkiye'nin kalkınmasında öncü olacaklardır. Biz de üzerimize düşeni yapmalıyız elimiz boş gelmedik. Siverek Organize Sanayi Bölgesi'nin tüm alt yapısını ve arıtma tesislerini hızla tamamlayacağız. Binlerce kardeşimizin organize sanayi bölgesinde istihdamını sağlayacağız. Siverek Ali Murat Bucak başkanımızla yola devam dedi, Şanlıurfa'da çok büyük bir bilim merkezi kurduk ama ben affınıza sığınarak söylüyorum.  Siverek'e ilk defa geldim Şanlıurfa ile Siverek arasındaki mesafeyi ilk defa tecrübe etmiş oldum. Yüz binlerce insanın 10 binlerce çocuğumuzun yaşadığı bir şehre de inşallah bir bilim merkezi yakışır. Siverek'imizin merkezine belediye başkanımız Ali Murat Bucak ile birlikte Siverek'in çocuklarına gençlerine bilim merkezi kazandıracağız."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
68 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
114 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
59 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi
SİYASET
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
69 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
165 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı