Kategoriler

Siverek’te sandık muhtarın evine kuruldu

Siverek ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesinde Cumhurbaşkanı İkinci Tur Seçimi için sandık muhtarın evine kuruldu. Mahalleye giderek inceleme yapan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Biz, tutanağımızı tuttuk, bir gözlemci yerleştirdik ve sandık güvenliğini sağladık” dedi. Siverek Kaymakamlığından da konuya ilişkin açıklama geldi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı kırsal Kavaklıdere Mahallesinde Cumhurbaşkanı İkinci Tur Seçimi için sandık muhtarın evine kuruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,  mahalleye giderek incelemelerde bulundu. Ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile söz konusu olaya ilişkin açıklama yapan Başarır, “ Türkiye’nin gündeminde olan Şanlıurfa Siverek Kavaklıdere Köyü 1364 numaralı sandığın başındayız. Köyde oy kullanacak başka bir yer olmaması nedeniyle sandık muhtarın evinin önüne kurulmuş. Biz, tutanağımızı tuttuk, bir gözlemci yerleştirdik ve sandık güvenliğini sağladık" ifadesini kullandı.

SİVEREK KAYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Siverek Kaymakamlığından konuya ilİşkin yapılan açıklamada ise, son 4 seçimin aynı yerde oy yapıldığı ve şuana kadar herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İlçemiz Kavaklıdere Mahallesinde 1306 nolu sandık ile ilgili, ilçe seçim kurulu tarafından mahallede ortak kamusal bir bina olmayışı sebebiyle bağımsız bir girişe ayrıca bütün mahalle için ortak ulaşabilir bir yer olması nedeniyle seçim yeri olarak belirlenmiştir. Son 4 seçimdir aynı yerde oy kullanılmakta olup, şuana kadar her hangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Oy kullanma işlemi sorunsuz devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine arz olunur.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
1835 Kez Görüntülendi.
YSK, 1 il ve 7 ilçe için kararını verdi! Siverek seçim yenileme kararı iptal edildi!
SİYASET
1164 Kez Görüntülendi.
Siverek’te iptal edilen seçimlerin ardından AK Parti’den açıklama
SİVEREK
1076 Kez Görüntülendi.
Siverek'te seçim yenilenecek
YAŞAM
425 Kez Görüntülendi.
İliç'teki maden kazasında heyelan altında kalan 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı
SİYASET
607 Kez Görüntülendi.
İlk işi belediye önündeki beton blokları kaldırmak oldu
GÜNDEM
240 Kez Görüntülendi.
Bir sigara grubuna daha zam geldi
GÜNDEM
507 Kez Görüntülendi.
Vali Şıldak'tan bayram uyarısı: "Sevdiklerimize kavuşalım!"
GÜNDEM
769 Kez Görüntülendi.
Gülpınar'dan sosyal medya hamlesi!
GÜNDEM
954 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bir seçim daha iptal edildi
YAŞAM
706 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da 2 genç silahla vurulmuş halde bulundu