Kategoriler

Acılı Baba'dan Gazetecilere Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz gün yatalak oğluna bakılmadığı iddiası ile oğlunu Sedye ile birlikte Kaymakamlık önüne getiren Baba'dan gazetecilere ziyaret.

     3 Yıldır yatalak olan oğlunun beslenme hortumunun değiştirilmediği iddia ederek, yatalak oğlunu Kaymakamlık bahçesine getirerek sesini duyurmaya çalışan acılı Baba Mehmet Buzludağ, Anadolu Ajansı yurt muhabiri Şükrü Dolaş, Doğan Haber Ajansı muhabiri Mehmet Sezgin, Kanal Urfa muhabiri Lütfü Yalgı ve www.siverek.com.tr İmtiyaz sahibi Abdullah Lale'yi ziyaret ederek teşekkür etti.

     Acılı baba Mehmet Buzludağ, yaptığı açıklamada şöyle dedi. "Sesimi duyurdunuz, yaptığım eylemden sonra Şanlıurfa'da 500 yataklı devlet hastanesinde 20 dakika içinde yatalak oğlumun tedavi yapılarak beslenme hortumu değiştirildi. Feryadımı duyup, sesimi duyurduğunuz için haberi yapan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.


Haber: Abdullah Lale
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
142 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
65 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor deplasmanda 3 puanı tek golle aldı
GÜNDEM
226 Kez Görüntülendi.
Borçluları rahatlatacak adım! Vergi ve prim borçlarında faiz affı geliyor
SİVEREK
89 Kez Görüntülendi.
Siverek'te denetimlerde tespit edilen 5 ton bozuk ürün imha edildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DEM Parti'den Erdoğan görüşmesi sonrası açıklama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Silah bırakma için geçici kanun ve demokratikleşme önerileri öne çıktı