Kategoriler

Eski Belediye Başkanı Odabaşı'ndan Bucak'a Teşekkür

Eski Belediye Başkanı M. Lami Odabaşı'ndan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a teşekkür etti.

   Siverek Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısında aldığı bir kararla ilçede bulunan bazı cadde ve sokakların isimi değiştirilmişti.
     Belediye meclisi, eski Siverek Belediye Başkanı M. Lami Odabaşı'nın ismini belediyenin önünden bulunan vatandaşlar tarafından Gazi park olarak bilinen parka verildi.

     Belediye meclisinin aldığı kararı memnuniyetle karşılayan M. Lami Odabaşı, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Siverek Belediye meclisimizin aldığı kararı anlamlı buluyorum, bilindiği gibi caddelere ve parklara genelde hayatta olmayan değerlerimizin ismi verilerek yaşatılmaya çalışılıyordu. Belediye meclisimiz bu geleneği bozarak hayatta değerlerimizin ismini yaşatılması adına aldığı kararları anlamlı bulduğumu belirtirken ayrıca ismimin bir parka verilmesinden dolayı değerli Belediye Başkanımızın şahsında tüm meclis üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.



Haber Merkezi
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Hatay'da yıllardır dışarı çıkmayan Barış tıraş oldu, duş aldı
SİVEREK
11 Kez Görüntülendi.
Su tahliye borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı!
SİVEREK
45 Kez Görüntülendi.
Siverek Kaymakamı Sak, TUGVA programında öğrencilerle bir araya geldi
SİVEREK
44 Kez Görüntülendi.
Siverek’in Şire Bağlarında Hummalı Çalışmalar Sürüyor
SİVEREK
49 Kez Görüntülendi.
SUSKİ İDDİASI: Köylere Gönderilen “İcra Kağıtları” Tepki Çekti
SİVEREK
73 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde bir ilk!
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa binlerce elektronik eşya ele geçirildi!
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Son dakika... 2025 Nobel Barış Ödülü'nün sahibi belli oldu
SİVEREK
30 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Dünya Kız Çocukları Günü Etkinliği