Kategoriler

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti; Yılın Başarılı Gazetecileri yarışması sonuçlandı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) bu yıl 35’ncisi düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması sonuçlandı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) bu yıl 35’ncisi düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması sonuçlandı. Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, “Şanlıurfa'nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberle mansiyon ödülüne layık görüldü.
 

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel hale getirdiği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması sonuçları açıklandı. 
Seçkin Jüri üyeleri;  Özer Bereket, Nail KADIRHAN, Şefik Dinç, Barış Üzal, Hüseyin Kaçar Hakan Hocaoğlu, Mahmut Bozarslan, Devrim Yiğit, Ümit Özdal, Esat Aydın, Sevda Kaplan ve Gürsel Eser’in oy kullandığı yarışmada Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya’nın haberi mansiyona layık görüldü.

 

Televizyon haber dalında; TRT World’ün ‘İdlip’te ateşkes ihlali, rejim gazetecileri hedef aldı’ başlıklı haber birinci olurken, yine aynı kategoride  Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya’nın “Şanlıurfa'nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberi ise mansiyona layık görüldü.
 

Ortakaya: Toplumsal sorunları gündeme getireceğiz demiştik
 

Konuyla ilgili açıklama yapan Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya; “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne böyle bir yarışma düzenledikleri için teşekkür ederim. Bizler, Edessa Tv olarak toplumsal sorunları gündeme getireceğiz demiştik, ve getirmeye devam ediyoruz. Maalesef, Şanlıurfa’da sayıları on binleri bulan aileler mevsimlik işçi olarak başka şehirlere çalışmaya gidiyor. Ekip arkadaşlarımla bu sorunu gündeme getirip çözüm bulunmasını istedik. Konunun daha fazla kitlelere ulaşması için de hazırladığımız haberi yarışmaya gönderdik. Yarışmada “Şanlıurfa'nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberimiz mansiyon ödülüne layık görüldü. Habere katkı sunan ekip arkadaşlarımı kutlarım” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması ödül töreninin pandemi süreci dikkate alınarak Aralık 2020 içerisinde yapılması planlanıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
49 Kez Görüntülendi.
Siverek’te “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” Sempozyumu Düzenlendi
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yüksekten atlayarak canına kıydı iddiası!
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da jandarma baskınıyla ele geçirildi!
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 5 ilde operasyon: Sosyal medyada sahte satış tuzağı!
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
İkinci ara tatil 16 Mart’ta başlıyor: Öğrencileri 9 günlük mola bekliyor
GÜNDEM
148 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
121 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
173 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
72 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı