Kategoriler

MHP, Şanlıurfa-Kıbrıs uçak seferleri istedi

MHP, Şanlıurfa-Kıbrıs uçak seferleri istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı girişimleri ile Şanlıurfa -Kıbrıs uçak seferleri başlatılması konusunda MHP Genel Başkan Yar.Prof.Dr.Semih Yalçın tarafından TBMM'ye soru önergesi verildi.


Soru önergesinde şu ifadeler kullanıldı. "Bilindiği üzere her yıl Şanlıurfa ilimizden ve ilçelerimizde pek çok öğrencimiz öğrenim hayatlarını tamamlamak üzere Kıbrıs'taki üniversitelerimize müracaat etmek de ve burada eğitim-öğretim görmektedirler. Bu öğrencilerimizin büyük çoğunluğu şanlıurfalıdır ve sayıları 20 bine ulaşmıştır Kıbrıs'a hava yolu ile gitmek isteyen vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz Şanlıurfa'dan direkt sefer olmadığı için 160 kilometre uzaklıkta Gaziantep ya da 400 kilometre uzaklıkta bulunan Adana iline gitmek zorunda kalmaktadırlar. Şanlıurfa'ya Kıbrıs seferlerinin açılması vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında bölge ekonomisine de katkıda bulunacaktır." 

Konu ile açıklama yapan Fettahlı,"Şanlıurfa ve ilçelerinin Kıbrıs'a gönderdiği öğrenci sayısı dikkate alınarak acilen vatandaşlarımızın mağduriyetinin bu konuda giderilmesi yönünde ilk adım atılmıştır.MHP olarak bu hizmeti vatandaşlarımıza kavuşturmak yönünde bütün mücadele ve imkanlarımızı kullanmak adına milletimize bunu borç bilir saygılarımı sunarım" 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da otomobil devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İBB operasyonunda yeni dalga! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil 42 kişi gözaltında
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Ekrem İmamoğlu: Seçime giremezsem başka adayı desteklerim
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Hakan Fidan: YPG Suriye'de oyunbozan rolünde
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül: Silahlarını teslim etsinler, terör bitsin
SİVEREK
8 Kez Görüntülendi.
İBB'ye yeni dalga operasyon: 14 kişiye daha gözaltı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sındırgıda'daki depremde yıkılan binayla ilgili jet soruşturma! 2 kişi gözaltında
SİVEREK
29 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesinden öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediyesi
SİVEREK
18 Kez Görüntülendi.
Şener Üşümezsoy yine nokta atışı yaptı: Balıkesir için 1 ay önce uyardığı ortaya çıktı
SİVEREK
9 Kez Görüntülendi.
Balıkesir'de yıkılan bina sabahın ilk ışıkları ile havadan görüntülendi