Kategoriler

Sivil-Der Yönetiminden Takoran'a çıkarma

Şanlıurfa’nın tarihi yerleşkelerinden biri olan Siverek İlçesinde bulunan Takaron Vadisi önemli bir değer olarak turizme katkı sağlamaya devam ediyor.

Şanlıurfa’nın tarihi yerleşkelerinden biri olan Siverek İlçesinde bulunan Takaron Vadisi önemli bir değer olarak turizme katkı sağlamaya devam ediyor. Takaron Vadisi için yapılan turistik hizmetler sürerken Takaron Vadisine katkı sağlamak isteyen Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Takaron Vadisine çıkarma yaptı. Sivil-Der Dernek Başkanı Ayhan Ekinci ve yönetimi, girişimci Hasan Köprüsüz tarafından Takaron Vadisinde kendi imkanlarıyla başlattığı mesire alanını yerinde görmek ve katkı sunmak için ziyaret etti.

Mesire alanına ziyarette bulunan Sivil-Der Başkanı Ayhan Ekinci yaptığı açıklamada; ”Bizler yıllardır Takoran Vadisini saklı cenneti tanıtmak için emek veriyoruz bugün Fırat gezginler kulübü ile birlikte bölgede kendi imkanlarıyla özel mülkünde mesire alanı yaptığını duyduk bu sevindirici durum bizleri çok mutlu etmiştir” dedi.

Başkan Ekinci; “Yönetimimizle birlikte kendisine hem katkı sunmak ve fikir paylaşımında bulunmak için Takoran Vadisine geldik. Gördüğümüz manzara karşısında hayran kaldık 500 ağaç ekilen alanda özel kamping alanlar yapıldığını gördük ayrıca genç girişimci Hasan Köprüsüz’ün güzel bir sosyal tesis yapacak, kendin pişir kendin ye imkânı sunacak. Piknik alanı yapacak olan bölgeye ağaçlandırılarak doğaya da katkı sunulacak.

Girişimci Hasan Köprüsüz ise, yetkililerden destek beklediğini, mesire alanının 20 dönum üzerine planladığı kendi imkanlarının bir yere kadar olduğunu belirtti. Bu manada Herkese seslenerekdestek istedi. Ayrıca ilçe Kaymakamı ve belediye başkanını bölgeye davet eden Köprüsüz, turizm açısından ilçeye büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
46 Kez Görüntülendi.
Siverek’te “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” Sempozyumu Düzenlendi
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yüksekten atlayarak canına kıydı iddiası!
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da jandarma baskınıyla ele geçirildi!
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 5 ilde operasyon: Sosyal medyada sahte satış tuzağı!
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
İkinci ara tatil 16 Mart’ta başlıyor: Öğrencileri 9 günlük mola bekliyor
GÜNDEM
148 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
121 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
173 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
72 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı