Kategoriler

Vali Şıldak'tan sel felaketinin yıl dönümü mesajı!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 14-15 Mart Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketinin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, devletin ilk andan itibaren milletin yanında olduğunu ve yaraların sarılması için gerekli adımları attığını kaydetti.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 14-15 Mart 2023 tarihlerinde Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajda Vali Şıldak, sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Devletin ilk andan itibaren milletin yanında olduğunu ve yaraların sarılması için gerekli adımları attığını vurgulayan Şıldak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Mart 2023 tarihinde ilimizde yaşanan ve hepimizi derin bir üzüntüye boğan sel afeti, vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesine neden olmuştur. Şehrimizi ve bütün Türkiye'yi derinden sarsan, yüreklerimizi burkan bu elim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. 
Yaşanan acı olayın ilk anından itibaren; devletimiz milletimizin yanında olmuş, yaraların en hızlı şekilde sarılması için gerekli bütün adımları atmış, bu tür acıların bir daha yaşanmaması için de gerekli tedbirleri almıştır. Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her şartta milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 
Bu vesileyle, geçtiğimiz yıl yaşadığımız afetin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha bu tür acıların yaşanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Deprem konutlarında borçlandırma uyarısı: Son güne dikkat
SİVEREK
5 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Anne-Çocuk Atölyesi Etkinlikleri Sürüyor.
SPOR
2 Kez Görüntülendi.
Sergen Yalçın: Çok ders çıkarabileceğimiz bir maç
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontuç hakkında yakalama kararı
SİVEREK
48 Kez Görüntülendi.
İzlem Anıl Balakkız Siverek Belediyespor'da
SİVEREK
34 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da tarım arazilerinde izinsiz yapılaşmaya ceza!
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da 23 Bin Öğrenci BİGEP ile Okula Döndü
SİVEREK
69 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Mal ve Hizmet Alım İhalesi Yapılacak
SİVEREK
80 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan belediye personeline güçlü mali destek
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Ceylanpınar’da Tarihi Eser Operasyonu