EZHER ESKİ İMAMI ABBAS EFENDİYE BİR SORU

Seçimle başa geçen Muhammed Mursi’yi ABD’nin emri üzerine darbe yapan ve binlerce silahsız insanı; Hukuksuz ve kanunsuz olarak öldüren ve idam eden ABD’nin Sisi uşağına yalakalık yaparak İslam’ın emirlerini ona söylemeyi unutmuş muydun yoksa? Allah’tan başka yeni bir tanrı edindiniz de Sisi’ye Allah’ın emirlerini hatırlatamadınız mı? Bugün de kalkmışsın Bağımsız ve özgürlüğünü elde ederek kararları kendisi veren bir ülkeye yanı Türkiye’nin liderine karşı İslam’ı hatırlatıyorsun. Sen Aslında Allah’ın emrini hatırlatmıyorsun, ABD’ nin emrini yerine getirmek için İslam’ı kullanmaya çalışıyorsun, sen bunları söylerken Allah’ın şu ayetini neden Sisi’nin yüzüne çarpmadın, unuttun mu yoksa?

          

                  Nisa Suresi, 144. ayet: Ey iman edenler, müminleri bırakıp kafirleri veliler (dostlar) edinmeyin. Kendi aleyhinizde Allah'a apaçık olan kesin bir delil vermek ister misiniz?

Mısır yönetimi bırak İslam düşmanlarını dost edinmek, onların hizmetkarlığına ve köleliğine soyunmuşlardır.

              Sisi; bugün ABD’nin ve İsrail’in dostluğundan ziyade onların kölesi kulu olmuştur. Onun için diğer İslam Ülkelerini de kendisinin inandığı gibi onların da ABD’ye inanmasını ve kul köle olmasını istemektedir. Efendisine bu kadar sadık olanı da şimdiye kadar da görmedim.

              Binlerce cami yıkılırken, dünyanın her tarafından Müslümanlar öldürülürken, bir gün olsun sesi soluğu çıkmayan, Mazlumların sesi ve soluğu olan Türkiye’yi takdir etmeniz lazımken, utanmadan ABD’nin emrini yerine getirmek ve ona yaranmak için İslam ı araç olarak kullanmaktan, çekinmeyen ve cehenneme atılmadan korkmayan bir cahil cesaretine sahipsiniz. Ey Abbas; sen sözleriyle hiçbir Müslümanı kandıramazsın, hatta kendi vicdanına bile ses geçiremezsin, bunu bilesiniz. Ayasofya’da dün Müslümanlar ibadet ediyordu, bugün de Müslümanlar ibadet edecektir. Ayasofya’yı dün Müslümanlar restoresini yapıyordu, bugün de restoresi yapmaktadırlar. Bugün de gerçek işlevine kavuşmuştur. Sen ve senin gibilerin   geleceğini düşün, nasıl öleceksiniz. Binlerce masum Müslüman öldürülürken, namusu kirletilirken, sessiz şeytanlar gibi susuyordunuz, ama tanrınız (ABD) emredince var gücüyle harekete geçiyorsunuz. Her türlü melaneti işliyorsunuz. Allah ne sizin ve ne de efendilerinizin yaptıkları zulmü yanında bırakmayacaktır. Rabbim Müslümanların uyanışına vesile kılsın senin gibi belamların ve Sisi gibi tağutların tac ve tahtlarını devirsin. Rabbim Müslümanları her yönde güçlü kılsın. Senin gibi uşaklara ve efendilerinize muhtaç etmesin. ÂMİN

YORUM EKLE