Ağabeyini Öldürüp İntihar Süsü Verdiği 8 Ay Sonra Ortaya Çıktı

Ağabeyini Öldürüp İntihar Süsü Verdiği 8 Ay Sonra Ortaya Çıktı

Ağabeyini Öldürüp İntihar Süsü Verdiği 8 Ay Sonra Ortaya Çıktı

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde Fırat mahallesinde ikameteden Kadri Geyik (21)  yaklaşık 8 ay öncegebendiris mahallesi yakınlarında  boşbir arazide  yanında av tüfeği ile ölühalde bulunmuştu. 



Yakınları tarafındanyapılan ihbarda şahsın intihar ettiği belirtilmişti. Olay yeri incelemesiniyapan polis ekipleri olay yerinde ölü şahsın düşüş şekli, tüfekle olan mesafesive olay yerinde kan bulunmaması üzerine cinayet ihtimali üzerinde çalışmayaptı. 


İlçe kaymakamı ve ilçe emniyetmüdürünün talimatı üzerine kurulan özel cinayet ekibi 8 aylık bir süredeyaptıkları fiziki ve teknik takip sonucunda olayın intihar olmadığını tespitederek intihar ettiği ileri sürülen Kadri Geyik'in üvey kardeşi  İrfan Geyik'i gözaltına aldı. 


Emniyetsorgusunda cinayeti kabul eden zanlı ağabeyini aralarında meydana gelen tartışma sonrasında evin tuvaletinde av tüfeğiöldürdüğünü ve cesedini av tüfeği ile birlikte at arabası ile boş araziyebırakıp olaya intihar süsü verdiğini itiraf etti.


   Zanlı emniyetteki ifadesinin ardındançıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.


 Emniyet yetkilileri ilçede işlenmiş failimeçhul cinayetlerininde aydınlatılması için çalışmaların devam ettiğinibelirttiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER