Anne Şiddetinden Kaçtı, Tecavüze Uğradı

Anne Şiddetinden Kaçtı, Tecavüze Uğradı

Anne Şiddetinden Kaçtı, Tecavüze Uğradı

Şanlıurfa'nın Siverekilçesinde Urfa'nın Siverek ilçesinde üvey annesi ile tartışarak evden ayrılanZ.İ. isimli 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen4 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.


  İddiaya göre ilçe emniyet müdürlüğünemüracaat eden 14 yaşındaki Z.İ. isimli kız çocuğu 4 kişinin tecavüzüneuğradığını iddia etti. Emniyette ifadesi alınan kız çocuğu üvey annesi ilesorun yaşadığını ve annesinden şiddet gördüğünün bunun üzerine evdenayrıldığını ve bir ilçenin hasan çelebi mahallesinde bulunan bir kafeyesığındığını burada bulunan 4 kişi tarafından tecavüze uğradığını iddia etti.Kız çocuğunun verdiği ifade doğrultusunda kimlikleri tespit edilen M.İ.,M.T.,S.Ç. ve F.T. isimli 4 kişi yapılan operasyonla yakalanarak ilçe emniyetmüdürlüğüne getirildi. Burada ifadeleri alınan 4 kişi suçlamaları kabul etmedi.


   İfadelerinin ardından sağlık kontrolündengeçirilen 4 kişi çıkarıldığı mahkemece F.T. Siverek Sulh Ceza Mahkemesitarafından "Çocuğa basit cinsel istismarı" suçundan tutuklanırkenM.İ., M.T. ve Ş.Ç. ise Mahkeme her 3 zanlıyı da "Çocuğa nitelikli cinselistismarı" suçundan tutukladı.

    ÜVEY ANNEM ŞİDDET UYGULUYORDU

      Cumhuriyet Savcısı tarafından psikolog nezaretindeifadesi alınan 14 yaşındaki Z.İ., annem ben bir yaşındayken vefat etmiş, babamikinci bir evlilik yaptı ve üvey annem sürekli bana şiddet babama anlattığımzaman sürekli üvey annemi haklı buluyordu. Geçtiğimiz hafta Salı günü yine üveyannemden dayak yedim ve evden kaçtım. Önceden bildiğim bir kendisi ile irtibat kuran isimlerini ve soyisimlerini doğru olarak bilmediğini söylediği şahısların istismarına maruzkaldığını söyledi.

BDP YÜRÜYÜŞ YAPACAK

Olayın duyulmasınınardından BDP Siverek ilçe örgütü çocuk istismarlarına ve yaşanan olaya dikkatçekmek için yarın yürüyüş yapacağı belirtildi.


Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER