Basın İlan Kurumu, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantısı

Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Siverek'te bulunan Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde düzenlediği...

Basın İlan Kurumu, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantısı
Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Siverek'te bulunan Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde düzenlediği toplantıya Şanlıurfa Basın İlan Kurumu şube müdürü Şükrü Kılıç ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

      Şanlıurfa BİK Şube Müdürü Şükrü Kılıç yaptığı açıklamasında "Büyükşehir Belediyesi kurulması ve sınırlarının belirlenmesine ilişkin 6360 sayılı kanundan yapılan değişikle birlikte Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi statüsüne kavuşmuş, Büyükşehir belediyenin sınırları İl mülki sınırları olarak yeniden düzenlenmiştir. Kanunda yapılan değişiklik 195 sayılı Kanunla Basın ilan kurumuna da yeni yükümlülükler getirmiştir. Basın İlan Kurumunun teşkiline dair 195 sayılı Kanun hükmüne göre daha önce İlde Valilik İlçelerde Kaymakamlık aracılığıyla yayınlamakta olan Resmi İlanlar 1 Nisan 2014 tarihi itibarı ile İlçelerimizdeki Resmi ilanlar da Kurumumuz aracılığıyla yayınlatılacaktır. 1 Nisan 2014 tarihi itibarı ile başlayacak bu uygulama sebebi ile Siverek'te İlan yayınlayacak Kurumlar Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürlüğü aracılığıyla yayınlatacağı İlanlarla birlikte bazı kurumsal bilgilerini de Basın ilan Kurumumuza bildirilmeleri gerekmektedir" dedi.

     Yaklaşık bir saat süren toplantı soru cevap şeklinde bilgi alışverişinden sonra sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER