El Konulan FETÖ Dershanesi ücretsiz eğitim merkezi oldu

El Konulan FETÖ Dershanesi ücretsiz eğitim merkezi oldu

El Konulan FETÖ Dershanesi ücretsiz eğitim merkezi oldu

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında el konularakİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen dershane binasında ücretsiz eğitimmerkezi oldu.

GüneyMahallesinde bulunan 3 katlı dershane binası, Halk Eğitim Müdürlüğüncegörevlendirilen öğretmenlerce verilecek üniversiteye hazırlık kursları kaynakkitaplarının da ücretsiz olarak karşılanacağı belirtildi.



Çalışmalarınıyerinde inceleyen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdülkerim Yavuz ileİlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu binada ücretsiz eğitim gören  öğrencileri gezerek sınavlara hazırlanmalarıkonusunda tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler ile sohbet etti.


Öğrencilerintaleplerini dinleyen Abdülkerim Yavuz, "Bir tesisi daha Milli EğitimMüdürlüğüne kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Malumunuz bu bina geçtiğimiz yılFEM dershanesi olarak faaliyet gösteriyordu.  Fiziki olarak çok iyi bir bina, zaten dershaneolarak yapıldığı için bu işe çok uygun bir durumda burada öğrencilerimizihiçbir ücret almadan en iyi şekilde sınavlara hazırlanmalarını sağlıyoruz"dedi.


310  lise mezunu öğrencinin sınava hazırlandığıbinanın yıl boyunca açık kalacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER