İlçe Kaymakamı Karagül'den Gaziler Günü Mesajı

İlçe kaymakamımız Dr Vural KARAGÜL Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İlçe Kaymakamı Karagül'den Gaziler Günü Mesajı
İlçe kaymakamımız Dr Vural KARAGÜL Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KARAGÜL ''Bayrak, vatan, millet gibi kutsallarını canından aziz bilen, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız bizim için daima ilham ve gurur kaynağı olmuştur'' dedi.


İlçe kaymakamımız Dr Vural KARAGÜL , şehit ve gazilerimiz vatanın her karışında eşsiz bir mücadele örneği ile canları pahasına bu topraklar için savaşarak en iyi vatanperverliği gösterdiğini belirterek ''Vatan sevgisini tüm sevgilerin üzerinde tutan milletimiz için şehitlik ve gazilik inanç olarak en büyük mertebe ve büyük bir onur olmuştur. '' dedi


Millet olarak gururumuz ve övünç kaynağımız olan kahraman gazilerimizin hatırasını canlı tutmak, bugünkü ve gelecek nesillerin belleğinde yer etmesini sağlamak gayesiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nce Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve gazilik unvanının verildiği 19 Eylül günü "Gaziler Günü" olarak kabul ve ilan edildiğini hatırlatan KARAGÜL mesajına şöyle devam etti.

''Bu vatan için canlarını seve seve feda etmiş şehitlerimizin yanında, her karış toprağımızı kahramanca savunan gazilerimizin değerinin anlaşılması ve onların temsil ettikleri kutsal makamın kavranması açısından "Gaziler Günü" ayrı bir önem taşımaktadır.

Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınları milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetlerdir. Yüce Milletimiz, devletimizin ve milletimizin bekası uğrunda büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır.

Gaziler Günü vesilesiyle, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm vatan topraklarının savunmasında alnı secdeye gider gibi toprağa düşen aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı ve minnet ile anıyor, tüm gazilerimize en içten şükranlarımı sunuyorum'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER