İlmihal Sınavında Ödül Töreni Heyecanı

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen ödüllü ilmihal sınavının ödül töreni düzenlendi.

İlmihal Sınavında Ödül Töreni Heyecanı
Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen ödüllü ilmihal sınavının ödül töreni düzenlendi.


Yenişehir Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezinin konferans salonunda düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Ödül törenine Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coçkun, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Siverek Müftüsü Burhan Barut, Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Eğitim Bir-Sen üyeleri, dernek temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


5000 öğrencinin katıldığı ve 450 gönüllü öğretmenin görev aldığı sınava ilişkin konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen ilçe Başkanı Fikret Aslanparçası yaptığı konuşmada şunları kaydetti. ''Gençlerimizin maneviyat duygularını geliştirmek ve bilinçlendirmek amaçlı düzenlediğimiz ödüllü ilmihal sınavında gençlerimizin, kendi kendilerini disipline etmelerini amaçladık. Ortaya konulan hediyelerin ise ufakta olsa bir motivasyon sağlamasını hedefledik. İlmihal sınavı kapsamında 6500 öğrencimize ilmihal kitabı dağıttık. Sınav aşamalarında emeği geçen sponsorlarımıza, görev alan gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum'' dedi.


Yapılan konuşmaların ardından sınav süresi boyunca yapılan çalışmaların ve öğrencilerin görüşlerinin yer verildiği sinevizyon gösterisi sonrası Selçuk İmam Hatip Ortaokulu kız öğrencileri tarafından ilahiler seslendirildi.

Daha sonra ödüllü ilmihal sınavı için sponsor olan firmalara plaket verilirken, ortaokul ve lise düzeyinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreni sonunda toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER