İş Adamlarından Örnek Davranış

Siverek Abdalağa mahallesinde bulunan 3 Nolu kadın kültür merkezine kadınların yararlanabilmesi

İş Adamlarından Örnek Davranış
Siverek Abdalağa mahallesinde bulunan 3 Nolu kadın kültür merkezine kadınların yararlanabilmesi amacıyla iş adamlarından makine ve malzeme desteği sağlandı. 
 
     Amaçlarının kadınları sosyal ve kültürel olarak gelişimin sağlamak olduğunu belirten SODES 3 Nolu Kadın Kültür merkezi sorumlusu Seyran Çiftçi yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Merkezimizde önceliğimiz kadınların okuma yazma kursu verip ardından diğer mesleki kurslara yönlendirmektir. Bu amaçla birimimizde kadınlarımızın meslek sahibi olmaları sağlamak amacıyla oluşturduğumuz biçki dikiş atölyesine İstanbul'da yaşayan Siverekli iş adamımız İsmail Çiftçi 6 dikiş makinesi ile bir overlok makinesi hibe etti. 

     Siverek Esnaf Sanatkarları Kredi Kooperatif Başkanı Mehmet Varan atölyenin masa sandalye ihtiyacını karşıladı ismini vermek istemeyen bir iş adamımız ise kuaförlük salonunu ihtiyaçlarını karşıladı. Bayan kursiyerlerimiz sağlanan imkanlar çoğaldıkça kurs kurs ve kursiyer sayımızda artacak bizi destekleyen iş adamlarımıza kadınlarımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.  
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER