Lale, Bakan Kasapoğlu'na yurt talebini iletti

Türkiye Gençlik Vakfı Siverek Temsilcisi Ramazan Lale, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na yurt talebini iletti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Yönetim Kurulu kampı, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, TÜGVA'nın 81 ilden teşkilat üyeleri katıldı.

Bakan Kasapoğlu, katılımcılarla, Gençlik ve Spor Bakanlığının perspektifinden "Türkiye Yüzyılı"nı, yeni hedef ve çalışmaları paylaştı.

Programın soru cevap kısmında söz alan Siverek TÜGVA Temsilcisi Ramazan Lale, "Siverek'te bir sıkıntımız var. Bu konuda bilgi sahibisiniz biliyoruz. Siverek belediye başkanımız ve aynı zamanda milletvekilimizin de bu konuda çalışma yaptığını biliyoruz. Ben yine de gençlere 'Biz sayın bakana gittik, söyledik' demek istiyorum. Siverek'te 500 tane öğrencimiz var, maalesef yurdumuz yok. Yurt sorunumuz var. Bu konuda sizden destek bekliyoruz sayın bakanım, teşekkür ediyoruz." diyerek Bakan Kasapoğlu'na yurt sorununu dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu ise bu soruya "Evet Ramazan, ben sana teşekkür ediyorum. Siverek sorusu son soru oldu. Neticede sen Siverek'ten geldin. Mevcut bir binayı onarıp tadilatını yapıyoruz. Tadilat bittiğinde ise yurdu öğrencilerin hizmetine açacağız." diye cevap verdi.

Ayrıca Lale, Bakan Kasapoğlu'ndan kamp sayılarının arttırılması isteyerek, "Genç nüfusun en fazla olduğu Şanlıurfa'dan geliyoruz. Düzenlediğiniz kamplar sayesinde yüzlerce gencimiz kamp yapma imkanı buluyor. Şanlıurfa'ya bu sayıyı yetersiz buluyoruz ve sizden kamp sayısını arttırmanızı talep ediyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2022, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER