O Yola Çözüm Büyükşehirden Geldi.

O Yola Çözüm Büyükşehirden Geldi...

O Yola Çözüm Büyükşehirden Geldi.

ŞANLIURFA'nınSiverek  ilçesinde anlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, bu yıl eğitime başlayanAbdulkadir Karahan Fen Lisesi ve Merkez Anadolu Lisesi öğrencileri, ilçedışındaki okula yürüyerek gidip geliyordu. 


Öğrenciler okula giderken ya daevlerine dönerken, tehlikeli olmasına rağmen kullandıkları karayoluna yayakaldırımı yapılmasını istemiştiler. 


700 öğrencisi bulunan okul Siverek'inyaklaşık 2 kilometre dışında olduğu için yolun kenarında yaya yolu isteyenöğrenci ve velilerin talepleri üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye BaşkanıCelalettin Güvenç karayolunda öğrenciler için kaldırım yapılması için talimatverdi. 


Talimat doğrultusunda çalışmaların başlandığına dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Siverek koordinatörü Nuri Kapanoğlu tüm iş makinelerimizle yoldaçalışmalara başladık, dolgu işlemleri tamamlandı  bir aylık süre içinde öğrencilerimizingüvenli bir şekilde yürüyecekleri yaya yolu tamamlanmış olacak dedi. 


Öte yandanilçe kaymakamı Hamza Erkal yapılan çalışmaları inceleyerek sorununçözülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Erkal;öğrencilerimizin daha güvenli yürüyebileceği yaya yolu yapılıyor, çalışmalardevam ediyor bende çalışmaları yerinde görme imkanı buldum, öğrencilerimizbizim için değerlidir. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER